Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Μεσογείων στο Μαρούσι από 17 έως 29/6
Κοινωνία

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Μεσογείων στο Μαρούσι από 17 έως 29/6

Με έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε διαφορετικό τμήμα της οδού Μεσογείων, συνεχίζονται οι εργασίες για την περαίωση του έργου ολοκληρωμένης ανάπλασης του κεντρικού οδικού άξονα της Κυπρίων Αγωνιστών στην περιοχή Νέο Μαρούσι

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου, από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου έως τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024, θα πραγματοποιηθεί ολική κατάληψη τμήματος της οδού Μεσογείων μεταξύ των οδών Μακρυγιάννη και Κυπρίων Αγωνιστών, λόγω της β΄ φάσης υλοποίησης του έργου «Ολοκληρωμένη ανάπλαση του κεντρικού οδικού άξονα της Κυπρίων Αγωνιστών της πολεοδομικής ενότητας 14 – Νέο Μαρούσι με βιοκλιματικά στοιχεία και έξυπνες εφαρμογές».

Για τη β΄ φάση εργασιών που αφορά στο τμήμα της οδού Μεσογείων από την οδό Μακρυγιάννη (συμπεριλαμβανομένου του κόμβου) έως την οδό Κυπρίων Αγωνιστών, χωρίς να περιλαμβάνεται ο κόμβος Μεσογείων – Κυπρίων Αγωνιστών, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ορίζονται ως εξής:

  • Τα οχήματα που θα κινούνται στην άνοδο (προς Λ. Κηφισίας) της οδού Μεσογείων θα στρίβουν δεξιά στην οδό Κυπρίων Αγωνιστών και θα βγαίνουν στην οδό Μεσογείων μέσω της οδού Ειρήνης. Εναλλακτικά, δύνανται να στρίβουν αριστερά στην οδό Σωρού, κατόπιν δεξιά στην οδό Τσικλητήρα και εν συνεχεία μέσω της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, να βγαίνουν στην οδό Μεσογείων.
  • Τα οχήματα που θα κινούνται στην κάθοδο της οδού Μεσογείων, θα στρίβουν δεξιά στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, αριστερά στην οδό Τσικλητήρα και μέσω της οδού Σωρού θα εισέρχονται και πάλι στην οδό Μεσογείων, ή εναλλακτικά μέσω της οδού Ειρήνης και Κυπρίων Αγωνιστών θα υπάρχει η δυνατότητα να βγουν και πάλι στην οδό Μεσογείων.

Επίσης, προβλέπονται τροποποιήσεις των δρομολογίων της δημοτικής συγκοινωνίας, με προγραμματισμό μη διέλευσης των λεωφορείων των γραμμών 030 (ΗΣΑΠ – Σισμανόγλειο) και 040 (ΗΣΑΠ – Παράδεισος – Πολύδροσο), από τις ακόλουθες στάσεις:

  • Ειρήνης επί οδού Μεσογείων προς Σισμανόγλειο και προς ΗΣΑΠ- 030.
  • Μακρυγιάννη επί οδού Μεσογείων προς Σισμανόγλειο-030 και Μακρυγιάννη επί οδού Μακρυγιάννη προς ΗΣΑΠ-030 και 040.
  • Κολυμβητήριο επί οδού Αναξαγόρα προς Σισμανόγλειο – 030 και Κολυμβητήριο επί οδού Αναξαγόρα προς ΗΣΑΠ – 040.
  • 16ο Νηπιαγωγείο επί οδού Μακρυγιάννη προς ΗΣΑΠ-030 και 040.
  • Αναξαγόρα επί οδού Μεσογείων προς ΗΣΑΠ– 040.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet