Ανανέωσε ο Γ. Τόμπρος με την ανδρική ομάδα Χάντμπολ του ΑΣΕΔ
Αθλητισμός

Ανανέωσε ο Γ. Τόμπρος με την ανδρική ομάδα Χάντμπολ του ΑΣΕΔ

«Τα μπλε του πάνε για αυτό και δεν τα αποχωρίζεται με τίποτα…». Με αυτό τον τρόπο σχολιάζεται στην ιστοσελίδα του ΑΣΕ Δούκα η ανανέωση συνεργασίας με τον «στυλοβάτη» της άμυνας της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου, Γιώργο Τόμπρο.

Ο έμπειρος πίβοτ ανοίγει ουσιαστικά τον «χορό» των ανανεώσεων στην ομάδα, καθώς τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και με τους υπόλοιπους παίκτες που αγωνίστηκαν πέρυσι και αναμένεται να συνεχίσουν στον ΑΣΕΔ και τη νέα χρονιά.

Στις δηλώσεις του, ο Γιώργος Τόμπρος χαρακτήρισε τον εαυτό του «πιστό στρατιώτη» του Συλλόγου, τονίζοντας ότι είναι έτοιμος για να πανηγυρίσει με τους «μπλε» νέες επιτυχίες.

«Έχω αποδείξει και στο παρελθόν ότι αποτελώ έναν από τους πιστούς στρατιώτες του ΑΣΕΔ. Συνεπώς ο πρώτος που θα πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει είμαι εγώ. Το ταμείο της περσινής χρονιάς ήταν θετικό για εμάς, για αυτό και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο για να μπορέσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο», τόνισε αρχικά ο 28χρονος πίβοτ και συμπλήρωσε:

«Έχουμε πολλά στοιχεία τα οποία θα αποτελέσουν οδηγό μας για την επόμενη σεζόν και, ενωμένοι και πιο δυνατοί, είμαστε έτοιμοι για να δουλέψουμε με τον προπονητή μας, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών, όπως άλλωστε έχουμε μάθει από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε να αγωνιζόμαστε στον ΑΣΕΔ. Ομαδικότητα, δουλειά και οικογενειακό κλίμα, βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή για εμάς, ενώ παράλληλα η στήριξη των φίλων της ομάδας μάς δίνει πάντα ώθηση και κίνητρο για να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο έργο μας…».

«Τα καλύτερα έρχονται για τον ΑΣΕΔ και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό», κατέληξε στις δηλώσεις του ο παίκτης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet