«Πάγωσαν» τα κορίτσια της Νίκης στο Γουδή
Αθλητισμός

«Πάγωσαν» τα κορίτσια της Νίκης στο Γουδή

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Νίκη Αμαρουσίου από την Α.Ε. Αμπελοκήπων, στο… «ψυγείο» του Α.Κ. Γουδή.

Η ομάδα της Νίκης δεν κατάφερε να κάνει το παιχνίδι της, αφενός λόγω της πίεσης που άσκησαν οι Αμπελόκηποι στο σερβίς τους και δυσκόλεψε ιδιαίτερα την υποδοχή των κοριτσιών του Αμαρουσίου και αφετέρου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου, «λόγω του αφόρητου ψύχους που επικρατούσε στο κλειστό του Γουδή».

Τα κορίτσια του Νώντα Μπάιμπου έχασαν εύκολα το πρώτο σετ (25-11). Ωστόσο, στη συνέχεια προσπάθησαν και το πάλεψαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «έστω και κάτω από αντίξοες συνθήκες με εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες εντός του κλειστού γυμναστηρίου του Γουδή, που δύσκολα μπορεί να παιχτεί βόλεϊ…», αλλά έχασαν στο… νήμα και τα επόμενα δύο σετ (25-23 & 25-23). Έτσι, δίκαια -και φυσιολογικά βάσει της εξέλιξης του ματς- οι «κυανέρυθρες» ηττήθηκαν από τη δυνατή Α.Ε. Αμπελοκήπων και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην εντός έδρας αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με την Ένωση Γαλατσίου (2/3, 20:30).

Τα σετ (3-0): 25-11, 25-23, 25-23

Διαιτητές: Κυργιαλάνη, Οικονόμου.

Νίκη Αμαρουσίου (Μπάιμπος): Πετρουλάκη 4, Βερτζάγια 6, Βερνάδου, Ηλιοπούλου Χρ. (λ), Μπέλλου, Κουσούλη, Παπαθανάση 9, Ηλιοπούλου Β. (λ), Κοκλανάκη 13, Καλαντζή Λ., Μιχαηλίδη 3, Τσελέπη 5.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet