Στηρίζει την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών ο Δήμος Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Στηρίζει την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών ο Δήμος Αμαρουσίου

Τη συνδρομή του Δήμου Αμαρουσίου προς την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών με σκοπό τη στήριξη του έργου της, διατύπωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, σε συνάντησή του με τον νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κώστα Κορλό.

Στη συνάντηση των δύο πλευρών, από μέρους του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών κ. Κορλό, διατυπώθηκε το αίτημα για την παραχώρηση δημοτικού χώρου για χρήση ως προπονητηρίου των αθλητών άρσης βαρών, ενώ ζητήθηκε η συνδρομή του Δήμου για τον καθαρισμό και τη διαμόρφωση του προαύλιου χώρου έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στο ΟΑΚΑ.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μετέφερε, επίσης, στον δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Γ. Πατούλη, την πρόταση για ένταξη στα σχολεία προγράμματος ορθοσωμίας, ζητώντας τη συνδρομή του στην κατεύθυνση αυτή.

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης ανέφερε ότι βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων αθλητών άρσης βαρών στηρίζοντας στον βαθμό των δυνατότητων του Δήμου τη βελτίωση των συνθηκών δραστηριοποίησης της Ομοσπονδίας και άθλησης των αρσιβαριστών.

«Βρισκόμαστε κοντά στις ανάγκες των Ελλήνων αρσιβαριστών με κύριο μέλημά μας να παρέχουμε στους νέους μας τη δυνατότητα να προπονούνται με ασφάλεια. Στηρίζουμε τις προσπάθειες της Ομοσπονδίας και κάθε ενέργεια που συμβάλλει στην ανάδειξη του αγωνίσματος» ανέφερε ο δήμαρχος Αμαρουσίου.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Κόκκαλης και Σπύρος Σταθούλης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet