ΑΣΕ Δούκα: Επιστροφή στο «σπίτι» για τον Στάθη Ζαμπούνη
Αθλητισμός

ΑΣΕ Δούκα: Επιστροφή στο «σπίτι» για τον Στάθη Ζαμπούνη

Στην «οικογένεια» του ΑΣΕ Δούκα και την ανδρική ομάδα Χάντμπολ γυρίζει μετά από έναν χρόνο απουσίας ο Στάθης Ζαμπούνης. Ο 26χρονος αριστερός εξτρέμ επιστρέφει ουσιαστικά «σπίτι» του, ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Ο Στάθης Ζαμπούνης έχει πανηγυρίσει με τη φανέλα του ΑΣΕΔ την κατάκτηση του ντάμπλ την αγωνιστική περίοδο 2007-2008, ενώ την επόμενη σεζόν (2009- 2010) ήταν στους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Είναι διεθνής παίκτης, καθώς συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2011, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα των Ανδρών, όπου πήρε συμμετοχές.

Στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Συλλόγου για την επιστροφή του στον ΑΣΕ Δούκα ο Στάθης, μεταξύ άλλων, επεσήμανε:

«Με μεγάλη διάθεση και πολλή όρεξη επιστρέφω στον ΑΣΕΔ και είμαι έτοιμος να ξανασυναντήσω τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ για να δουλέψουμε όλοι μαζί με στόχο η ομάδα να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει για ακόμη μια χρονιά.

Στην απόφασή μου έπαιξε καθοριστικό ρόλο τόσο η παρουσία του Γρηγόρη Χατσατουριάν, όσο και το συναισθηματικό δέσιμο που έχω με τον Σύλλογο στον οποίο ανήκω από τα τέσσερά μου χρόνια.

Κρατάμε χαμηλούς τόνους, ξέρουμε ότι μας περιμένει πολλή δουλειά, όμως -έχοντας την κατάλληλη οργάνωση- θα παραμείνουμε προσηλωμένοι σε αυτό που θέλουμε να υλοποιήσουμε τη φετινή χρονιά».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet