Με τη νέα διοίκηση του ΟΑΚΑ συναντήθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Με τη νέα διοίκηση του ΟΑΚΑ συναντήθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Με τη νέα διοίκηση του ΟΑΚΑ, και συγκεκριμένα τον συντονιστή διευθυντή, Βασίλη Βελέντζα, και τη διευθύντρια εγκαταστάσεων και εκδηλώσεων, Τζούλια Καπώνη, συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και συμφωνήθηκε περαιτέρω συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «τα οφέλη για τους δημότες του Αμαρουσίου να είναι αντάξια για την ιστορία και τον αθλητισμό της πόλης».

Ο κ. Πατούλης διεκδίκησε τη δυνατότητα χρήσης των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ για τους αθλητικούς συλλόγους και τους κατοίκους του Αμαρουσίου, ενώ επεσήμανε για μια ακόμη φορά ότι «το Μαρούσι είναι ένας αδικημένος δήμος αναφορικά με την υποστήριξη του υπουργείου Αθλητισμού για τη δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων».

Ωστόσο τόνισε ότι «στο ΟΑΚΑ δεν υπήρξε ούτε πρόκειται να επιτρέψει να υπάρξει ποτέ άβατο» και ότι «τέτοιου τύπου απαξιωτικές και προσβλητικές δηλώσεις οι οποίες απέχουν μακράν της πραγματικότητας και του ήθους που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια η δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές».

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου υπογράμμισε ότι στη δύσκολη εποχή που διανύουμε δεν χωρούν αντιπαραθέσεις, δεν βοηθάει η όξυνση και ότι μόνο με ενότητα, σύνθεση και αλληλεγγύη μπορούμε όλοι μαζί να τα καταφέρουμε.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Σπ. Σταθούλης, Δ. Καρλαύτης και Ρ. Χαλιώτη.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet