Πρώτοι και αήττητοι οι «μπλε» στη Futsal Super League
Αθλητισμός

Πρώτοι και αήττητοι οι «μπλε» στη Futsal Super League

Μεγάλο «διπλό» σημείωσε η ανδρική ομάδα Futsal του ΑΣΕ Δούκα το απόγευμα του Σαββάτου 19/11, κερδίζοντας την πρωτοπόρο ΑΕΚ με σκορ 0-3 στο μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Futsal Super League, όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα του συλλόγου των Βορείων Προαστίων.

«Πλέον, η κορυφή της βαθμολογίας είναι “μπλε”, με την ομάδα του Γιάννη Μοστριού να οδηγεί την “κούρσα” έχοντας 25 βαθμούς με 8 νίκες – 1 ισοπαλία και ένα ρεπό» αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ αναφορικά με την περιγραφή του αγώνα σημειώνεται:

Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Handball του Γέρακα με τους «κιτρινόμαυρους» να προσπαθούν από την αρχή να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να πιέσουν την άμυνα των φιλοξενουμένων. Ωστόσο, οι τελευταίοι εμφανίστηκαν στον αγώνα άκρως «διαβασμένοι», συγκεντρωμένοι και σοβαροί.

Έτσι, μετά από μια φλύαρη υπεροχή της ΑΕΚ, ο ΑΣΕΔ άνοιξε το σκορ (0-1) στο 9′ με τον Σκουτέλη να σημειώνει αυτογκόλ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και πίεση των Gomes MedeirosΚαραβίδα μέσα στην περιοχή.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει έχοντας και τη συμπαράσταση των οπαδών της, αλλά το δοκάρι σε σουτ του Σκουτέλη, της στέρησε το 1-1

Στη συνέχεια, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων στέρησε… εις διπλούν το 0-2, κάνοντας σωτήριες επεμβάσεις σε τετ α τετ των Gomes Medeiros και Κάρμη. Σκορ ημιχρόνου 0-1.

Στην επανάληψη, η ομάδα του ΑΣΕΔ ισοφάρισε τα δοκάρια μετά από δυνατό σουτ του Σταυρακόπουλου, ενώ στη συνέχεια έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να «κλειδώσει» τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο 35′ οι γηπεδούχοι έπαιξαν με πέμπτο παίκτη γηπέδου στην προσπάθειά τους να πιέσουν και να ισοφαρίσουν αφήνοντας κενά στην άμυνα τους.

Αυτά εκμεταλλεύτηκε ο εξαιρετικός Gomes Medeiros στο 36′ και στο 38′, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3, ύστερα από κλέψιμο της μπάλας και εύστοχα «βασανιστικά» πλασέ σε κενή εστία!

«Όλη η ομάδα και το προπονητικό team αξίζουν συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη, ωστόσο, αξίζει ειδική αναφορά στους δύο διακριθέντες Βραζιλιάνους» σημειώνεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου, συμπληρώνοντας: «Ο ένας αγωνίστηκε με δική του ευθύνη, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στη γάμπα και ο άλλος σκόραρε τρία γκολ, προερχόμενος από επέμβαση σκωληκοειδίτιδας και αποχή 1,5 μήνα».

ΑΣΕ Δούκα (Γιάννης Μοστριός): Πομώνης, Σιούτης, Μικέλης, Κονδυλάτος, Καραβίδας, Neutzling Ferreira Douglas, Gomes Medeiros Petterson, Μάλοβιτς, Κάρμης, Κωνσταντίνου, Σταυρακόπουλος, Πολύδωρος, Αλιφέρης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet