Οι «λάτρεις» του Skate ευχαριστούν τον δήμαρχο Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Οι «λάτρεις» του Skate ευχαριστούν τον δήμαρχο Αμαρουσίου

Εκατοντάδες νέοι παρακολούθησαν την επίδειξη Skateboard που πραγματοποιήθηκε από αθλητές διεθνούς διαμετρήματος, στο Skate Park του Δήμου Αμαρουσίου.

Μεταξύ των αθλητών που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση ήταν οι: Ryan DeCenzo, Fries Taillieu, Danny Leon, Anton Myhrvold, Dannie Carlsen και Globe Greece riders.

Στο καλωσόρισμα προς τη νεολαία, εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, η αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της δημοτικής Αρχής να προσφέρει στους νέους ασφαλείς και σύγχρονες υποδομές, όπου θα μπορούν να χαίρονται το άθλημα της αρεσκείας τους. «Πρόθεσή μας» -υπογράμμισε η κα Χαλιώτη- «είναι το Skate Park του Δήμου Αμαρουσίου, που είναι το μεγαλύτερο στο λεκανοπέδιο, να αποτελέσει σημείο αναφοράς των νέων που ασχολούνται με το άθλημα του Skate».

Οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση, ζήτησαν από την αντιδήμαρχο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, να μεταφέρει στον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, «τις θερμότατες ευχαριστίες τους για την ευαισθησία και το ενδιαφέρον του προς τα παιδιά που ασχολούνται με το Skateboard, προχωρώντας στο σημαντικό βήμα δημιουργίας αυτού του υπέροχου Skate Park στην πόλη του Αμαρουσίου».

Την εκδήλωση με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου διοργάνωσαν η Sook Board Family, σε συνεργασία με την  Globe, με στόχο την ανάδειξη του αθλήματος και του αθλητικού ιδεώδους που πρεσβεύουν οι αθλητές.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet