Παρέμβαση Μαίρης Διακολιού για τη «ΜΠΕ Μυτιληναίου»
Ποιότητα Ζωής

Παρέμβαση Μαίρης Διακολιού για τη «ΜΠΕ Μυτιληναίου»

Παρέμβαση για το θέμα της «ΜΠΕ Μυτιληναίου», που αναφέρεται στην επέκταση κατά περίπου 5.000τ.μ. του ήδη υπάρχοντος «κτηρίου Μυτιληναίου» στον Παράδεισο Αμαρουσίου κάνει η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαίρη Διακολιού.

Στην ανακοίνωσή της, αφού επισημαίνει ότι η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων πέρασε από το Περιφερειακό Συμβούλιο (Πέμπτη 3-11-2016) «με τις ψήφους της παράταξης που υποστηρίζεται επίσημα από τον ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια», η σύμβουλος κατηγορεί τον Δήμο ότι, «αν και η εν λόγω ΜΠΕ του είχε αποσταλεί από τον Αύγουστο, δεν την έθεσε σε διαβούλευση ώστε οι κάτοικοι και οι φορείς να εκφράσουν την γνώμη τους, ως όφειλε». 

Τέλος, τόσο για τη συγκεκριμένη ΜΠΕ, όσο και για όλα τα σχετικά ζητήματα που έχουν προκύψει στον Δήμο («Golden Hall», «The Mall Athnes», ΧΕΥ), τονίζει ότι η ίδια είναι «υπέρ των συμφερόντων των κατοίκων, που έχουν το δικαίωμα να ζουν σε μία πόλη ανθρώπινη επί της ουσίας, όχι ως προεκλογικό σύνθημα, και αντιτίθεμαι στα επιχειρηματικά συμφέροντα που μετατρέπουν το Μαρούσι σε υπερτοπικό μητροπολιτικό κέντρο, γιατί οι εκπρόσωποί τους μένουν σε άλλες, εσαεί απείραχτες, γειτονιές».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet