Επισκευές στο οδικό δίκτυο στο Μαρούσι
Μαρούσι

Επισκευές στο οδικό δίκτυο στο Μαρούσι

Παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο για την επισκευή των βλαβών του οδοστρώματος (λακκούβες κ.ά.) βρίσκονται σε εξέλιξη στο Μαρούσι, από τον Δήμο Αμαρουσίου σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Hellas Direct, η οποία στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης υλοποιεί το πρόγραμμα «Save Road Project», με στόχο την ασφάλεια για όλους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε διαρκή συνεργασία με τη διεύθυνση Περιβάλλοντος και τον αντιδήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη, απ’ όπου και πραγματοποιείται η καταγραφή των σημείων που χρήζουν αποκατάστασης και ακολουθώντας τις προδιαγραφές, η Hellas Direct παρεμβαίνει με δικό της συνεργείο και επισκευάζει τις βλάβες. Από αρχές Απριλίου, οπότε και ξεκίνησε το πρόγραμμα, έχουν γίνει περισσότερες από 70 παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της πόλης.

Επίσης, αναμένεται από τα τέλη Αυγούστου 2024, να ξεκινήσει η επισκευή και αναβάθμιση των σχολικών διαβάσεων, ώστε με τη νέα σχολική χρονιά τα παιδιά να μετακινούνται με μεγαλύτερη ασφάλεια προς και από τα σχολεία τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσω της υλοποίησης αυτού του προγράμματος ο Δήμος Αμαρουσίου εξοικονομεί χρήματα, καθώς θα απαιτούνταν ίδιοι πόροι για την αποκατάσταση και αυτών των βλαβών του οδοστρώματος.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet