Επιτήδειοι ισχυρίζονται ότι συλλέγουν χρήματα για λογαριασμό των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου
Μαρούσι

Επιτήδειοι ισχυρίζονται ότι συλλέγουν χρήματα για λογαριασμό των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου

Με αφορμή σχετικές καταγγελίες, ο Δήμος Αμαρουσίου εφιστά την προσοχή των Μαρουσιωτών, για την εμφάνιση επιτηδείων που ισχυρίζονται πως συλλέγουν χρήματα για λογαριασμό των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, ενόψει Χριστουγέννων, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, έχουν αναφερθεί περιστατικά για απατεώνες που οχλούν τηλεφωνικώς ή διά ζώσης σε κατοικίες ή/και εταιρείες, ζητώντας χρήματα για τους κοινωνικές δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου.

Η διοίκηση επισημαίνει πως ο Δήμος Αμαρουσίου δεν συλλέγει χρήματα ή άλλα αγαθά κατ’ αυτόν τον τρόπο, για την κοινωνική πολιτική του, συμπληρώνοντας ότι ως εκ τούτου όλοι όσοι διαπιστώνουν τέτοια περιστατικά να τα καταγγέλλουν στην Αστυνομία.

Για το θέμα αυτό ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, δήλωσε:

«Κάποιοι -δολίως- θέλουν να εκμεταλλευτούν το ισχυρό κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου Αμαρουσίου και να εξαπατήσουν τους Μαρουσιώτες. Η Αστυνομική δ/νση Αμαρουσίου έχει ενημερωθεί και επιληφθεί του θέματος».

Τέλος, η δημοτική αρχή Αμαρουσίου υπενθυμίζει ότι όσοι πολίτες επιθυμούν να στηρίξουν τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες της πόλης ή να προσφέρουν εθελοντική εργασία σε προγράμματα όπως το «Βοήθεια στο Σπίτι», μπορούν να επικοινωνούν με τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου «ΑΜΑΡΥΣΙΑ ΑΡΤΕΜΙΣ» (ΟΚΟΙΠΑΔΑ),  ο οποίος είναι αποκλειστικά αρμόδιος για αυτά τα ζητήματα, στους τηλ. αριθμούς: 213 2031947, 213 2031949 και στο email: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2025
Powered by Wisenet