Έφυγε από τη ζωή η Μαρουσιώτισσα εικαστικός Άννα Φωτοπούλου
Κοινωνία

Έφυγε από τη ζωή η Μαρουσιώτισσα εικαστικός Άννα Φωτοπούλου

Εφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 31 Μαΐου η Μαρουσιώτισσα εικαστικός Άννα Φωτοπούλου, κόρη του αείμνηστου μεγάλου ηθοποιού Μίμη Φωτόπουλου, η οποία είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο.

«Η απώλεια της Μαρουσιώτισσας εικαστικού Άννας Φωτοπούλου μας γεμίζει θλίψη» αναφέρει ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, στη συλλυπητήρια δήλωσή του και προσθέτει: «Η Άννα, κόρη του αείμνηστου μεγάλου Έλληνα ηθοποιού Μίμη Φωτόπουλου, αφήνει ένα ισχυρό αποτύπωμα τόσο στο καλλιτεχνικό όσο και πολιτικό χώρο. Διετέλεσε δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αμαρουσίου με ήθος και συνέπεια στις ιδέες της. Στους οικείους της εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

«Η Άννα Φωτοπούλου, κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Μίμη Φωτόπουλου και της Μαργαρίτας Φωτοπούλου, ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, καλλιτέχνις, αγωνίστρια της Αριστεράς, μια πολυσχιδής προσωπικότητα, η οποία μεγάλωσε και έζησε στο Μαρούσι, το οποίο αγάπησε και υπηρέτησε και ως εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος λίγα χρόνια πριν» σημειώνει, από την πλευρά της, η δημοτική παράταξη Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι, συμπληρώνοντας: «Το άγγελμα της πρόωρης και αναπάντεχης αναχώρησής της μας γέμισε πίκρα και θλίψη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή και ολόψυχα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της και στους οικείους της. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΦΩΣ αγαπητή μας Άννα Φωτοπούλου, θα ζεις για πάντα στις καρδιές και στη μνήμη μας».

H Νέα Αριστερά Αμαρουσίου εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Το βράδυ της Παρασκευής 31.05.2024 ήρθε η είδηση του θανάτου της Άννας Φωτοπούλου. Όσοι και όσες από εμάς συμπορευτήκαμε στους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες με την Άννα, θα νιώθουμε πάντα το χαμόγελό της να μας συντροφεύει. Η Νέα Αριστερά Αμαρουσίου, σεβόμενη την επιθυμία της οικογένειάς της, αντί για στεφάνι αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά την “Αλληλεγγύη για όλους” για την καμπάνια “Ένα ασθενοφόρο για την Γάζα”. Η σκέψη μας είναι με την οικογένειά της, την Ελένη, τον Κωνσταντίνο, τη Μαρία και το Σωτήρη».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet