Αυτοψία δημάρχου Αμαρουσίου σε εργασίες καθαρισμών, αποψιλώσεων & συντήρησης πρασίνου στο Ψαλίδι
Κοινωνία

Αυτοψία δημάρχου Αμαρουσίου σε εργασίες καθαρισμών, αποψιλώσεων & συντήρησης πρασίνου στο Ψαλίδι

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, πραγματοποίησε αυτοψία την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 στη γειτονιά του Ψαλιδίου, όπου εκτελούντο την προηγούμενη εβδομάδα, εργασίες γενικότερου ευπρεπισμού της περιοχής.

Ο κ. Αμπατζόγλου κατά την επίσκεψή του συνομίλησε με εκπροσώπους του συλλόγου της περιοχής και κατοίκους, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άμεση ανταπόκριση της δημοτικής αρχής στα αιτήματά τους.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου μετά το πέρας της επίσκεψής του στην περιοχή του Ψαλιδίου δήλωσε: 

«Είμαστε παρόντες σε όλες τις γειτονιές και συζητούμε με τους πολίτες για όλα τους τα θέματα. Η καθαριότητα και ο ευπρεπισμός όλων των περιοχών, είναι από τις πρώτες προτεραιότητες του Δήμου μας. Διανύουμε ένα ζεστό καλοκαίρι με χαρακτηριστικό τον καύσωνα τον τελευταίων ημερών όπου η καθημερινότητα γίνεται δυσκολότερη και απαιτεί ακόμη μεγαλύτερη προσοχή και τήρηση όλων των κανόνων που καθιστούν μια πόλη καθαρή και ασφαλή».

Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας συνόδευαν τον κ. Αμπατζόγλου, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Τεχνικών Συνεργείων, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, η προέδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ελένη Βλάχου, ενώ παρόντες ήταν και ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή», Σολδάτος Κων/νος, ο αντιπρόεδροςτου Συλλόγου, Δημήτρης Θεοχάρης και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου και κάτοικοι.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet