Βεβαίωση αδυναμίας μετακίνησης εν μέσω «Μήδειας» από τον Δήμο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Βεβαίωση αδυναμίας μετακίνησης εν μέσω «Μήδειας» από τον Δήμο Αμαρουσίου

Στις 15/2/2021, στην περιοχή του Δήμου Αμαρουσίου τα έντονα καιρικά φαινόμενα, λόγω χιονόπτωσης, δημιούργησαν έντονα προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στη συνέχεια, 16/2/2021, ημέρα Τρίτη, τα καιρικά φαινόμενα έγιναν εντονότερα σε όλη την περιοχή του Δήμου Αμαρούσιου, όπου η σφοδρή χιονόπτωση δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία οχημάτων και πεζών.

Η κυκλοφορία διεκόπη, κυρίως λόγω της μεγάλης συσσώρευσης χιονιού, επισημαίνει η διοίκηση, προσθέτοντας ότι στις 17/2/2021, ημέρα Τετάρτη, ο παγετός στους δρόμους συνεχίστηκε μέχρι τις μεσημεριανές ώρες, όπου τα καιρικά φαινόμενα ξεκίνησαν ορατά να εξασθενούν και να επανέρχεται η σταδιακή εξομάλυνση για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και Ι.Χ. οχημάτων.

Με αφορμή τα προαναφερθέντα, η διοίκηση αναρτά στην ιστοσελίδα του Δήμου βεβαίωση αδυναμίας μετακίνησης, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί από κάθε ενδιαφερόμενο για την προσκόμιση (αντιγράφου) στην εργασία του, λόγω μη προσέλευσής του σε αυτήν, κατά την ανωτέρω περίοδο.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet