Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων στις 20/7 στο Μαρούσι
Κοινωνία

Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων στις 20/7 στο Μαρούσι

Γιορτή υιοθεσίας αδέσποτων ζώων διοργανώνεται στην Πλατεία Ευτέρπης (ΗΣΑΠ), το Σάββατο 20 Ιουλίου 2024, από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ., με υποστηρικτή τον Δήμο Αμαρουσίου.

Η γιορτή πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Περιβαλλοντικό, Φιλοζωικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου (ΠΕΦΙΠΟ), τον Φιλοζωικό Σύλλογο Αιγιαλείας «Τα φιλαράκια», την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου και με την υποστήριξη των Φίλων του Δάσους Συγγρού και του Δήμου Αιγιαλείας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «Σας περιμένουμε στην Πλατεία Ευτέρπης, μαζί με τα γατάκια του ΠΕΦΙΠΟ και τα σκυλάκια του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιαλείας για να τα γνωρίσετε από κοντά, να παίξετε, να πάτε βόλτα και ίσως βρείτε ανάμεσά τους ένα νέο μέλος της οικογένειάς σας. Μαζί τους θα είναι εθελοντές των συλλόγων για να σας βοηθήσουν να βρείτε το κατάλληλο αδεσποτάκι για εσάς και την οικογένεια σας και να λύσουν όλες τις απορίες σας για την υιοθεσία, την αναδοχή και τους άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε όλα τα ζωάκια που φροντίζουν».

Ακόμα, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να φέρνοντας μαζί τους στη γιορτή κάποιο από τα είδη που χρειάζονται, όπως:

  • Κτηνιατρικά φάρμακα: δισκία Drontal, Endogard, Milbactor, Simparica Trio, Ronaxan, αμπούλες Vectra 3D, Advocate, σπρέι Frontline.
  • Περιλαίμια, στηθόλουρα και οδηγούς, επιδαπέδιες πάνες, πιατάκια και δοχεία, box μεταφοράς.
  • Από φαρμακείο: κολλύριο Tobrex, αλοιφή Fucidin, δισκία Soluric CR (μπλε) 300 mg.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet