Γ. Πατούλης: Ανάληψη πρωτοβουλιών για υποστήριξη του έργου των πυροσβεστών
Αυτοδιοίκηση

Γ. Πατούλης: Ανάληψη πρωτοβουλιών για υποστήριξη του έργου των πυροσβεστών

Θεσμικά ζητήματα, συνδικαλιστικά και άλλα θέματα που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού, που εδρεύει στο Μαρούσι, και ευρύτερα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, με τον διοικητή του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού, Αλέξιο Ράπανο.

Από μέρους του κ. Πατούλη, εκφράστηκε η βούληση να αναληφθούν πρωτοβουλίες σε επίπεδο ΚΕΔΕ για την υποστήριξη του έργου των πυροσβεστών.

Στη συνάντηση εκ μέρους του Πυροσβεστικού Σώματος παρέστησαν, επίσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Πτυχιούχων Αξιωματικών Υπαξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (ΕΠΑΥΠΣ), Αντώνης Κούκουζας, και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης, Αναστάσιος Σωτήρχος, ενώ από πλευράς Δήμου Αμαρουσίου συμμετείχε και ο γενικός γραμματέας, Γεώργιος Διδασκάλου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου αναφέρθηκε στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί ο 9ος Πυροσβεστικός Σταθμός σε επίπεδο προστασίας της πόλης καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και ιδιαίτερα κατά την αντιπυρική περίοδο, αλλά και στην άριστη συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στο Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου με κοινό στόχο την περιφρούρηση της ασφάλειας των πολιτών και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία σε επίπεδο επιχειρησιακής λειτουργίας, όπως και σχετικά με άλλα θέματα εργασιακής φύσης, ο κ. Πατούλης πρότεινε ευρύτερα να υπάρξει μία συνεργασία με τους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και να αναληφθούν πρωτοβουλίες για την υποστήριξη του έργου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των πυροσβεστών.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet