Διοίκηση Δήμου Αμαρουσίου: Στηρίζουμε τον καθημερινό αγώνα των εργαζομένων
Κοινωνία

Διοίκηση Δήμου Αμαρουσίου: Στηρίζουμε τον καθημερινό αγώνα των εργαζομένων

Ότι «στηρίζει κι αναγνωρίζει διαχρονικά, από το 2007 ως σήμερα, τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου» τονίζει η διοίκηση του Δήμου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, επισημαίνει τα εξής:

Η σημερινή διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου είχε πάντα ανοικτή την πόρτα της σε κάθε εργαζόμενο του Δήμου.

Έδωσε αγώνα για να μπει τέλος στο καθεστώς εργασιακής ομηρίας για εκατοντάδες εργαζόμενους που ίσχυε, όταν ανέλαβε το 2007 τα καθήκοντά της, καθεστώς που αποτελούσε κι αυτό μέρος της «βαριάς κληρονομιάς» που άφησε στο Μαρούσι η διοίκηση Τζανίκου.

Πέτυχε να τους εξασφαλίσει σταθερή δουλειά και εισόδημα, αφού τους τοποθέτησε σε μόνιμες θέσεις εργασίας στον Δήμο, είτε σε άλλα νομικά πρόσωπα του Δημοσίου.

Στο διάστημα αυτό, στην καρδιά της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης που βίωσε μεταπολιτευτικά η χώρα, κατάφερε, με πολλούς τρόπους κι αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία, να δημιουργήσει δεκάδες θέσεις εργασίας, αξιοποιώντας προγράμματα και συνεργασίες.

Η προσπάθεια αυτή ήταν καθημερινή και δεν ήταν εύκολη. Υπήρξαν προβλήματα και δυσλειτουργίες, αλλά το αποτέλεσμα ήταν θετικό, αφού πετύχαμε να στηριχθούν με δουλειά και εισόδημα εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να αμφισβητήσει το έργο και την προσπάθεια της σημερινής διοίκησης του Δήμου και στον τομέα αυτό.

Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει κι αναγνωρίζει διαχρονικά, από το 2007 ως σήμερα, τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι του Δήμου αφενός για να είναι χρήσιμοι στους δημότες, αφετέρου για να ζουν με αξιοπρέπεια.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet