Είδη ρουχισμού & παιχνίδια για ευπαθείς ομάδες παρέλαβε ο Δήμος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Είδη ρουχισμού & παιχνίδια για ευπαθείς ομάδες παρέλαβε ο Δήμος Αμαρουσίου

Σημαντική ποσότητα ειδών ρουχισμού και παιχνιδιών παρέλαβε το Αυτοτελές Γραφείο Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Αμαρουσίου, τα οποία και θα προωθήσει στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου.

Η δράση πραγματοποιήθηκε, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου, Γιώργου Πατούλη, και σε συνεργασία με την αλυσίδα αθλητικών καταστημάτων Spor – tech.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε για τη συγκεκριμένη συνεργασία τον διεθνή μπασκετμπολίστα, Άγγελο Κορωνιό και τη managing director της εταιρείας, Αναστασία Ευσταθιάδη, για την παράδοση αυτής της σημαντικής βοήθειας, η οποία, σύμφωνα με τον Δήμο, θα διατεθεί άμεσα για τις ανάγκες των ευπαθών ομάδων.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γ. Πατούλης δήλωσε: «Ως Δήμος Αμαρουσίου είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα κοινωνικής πολιτικής και τέτοιου είδους ενέργειες μας δίνουν δύναμη προκειμένου να διασφαλίζουμε την κοινωνική συνοχή. Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την ανθρωπιστική βοήθεια και τη στήριξη στο έργο μας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet