Θ. Αμπατζόγλου: Θέλουμε να κάνουμε περισσότερο… digital τον Δήμο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Θ. Αμπατζόγλου: Θέλουμε να κάνουμε περισσότερο… digital τον Δήμο Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου συμμετείχε στη 2η Ετήσια Συνάντηση Προϊσταμένων Οικονομικών Υπηρεσιών ΟΤΑ, που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κόρινθο.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ήταν ένας από τους εισηγητές στο επιστημονικό συνέδριο για αιρετούς, τεχνοκράτες και στελέχη οικονομικής διοίκησης των ΟΤΑ, μιλώντας για τις προτεραιότητες της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου προκειμένου οι δημότες να αποκτήσουν περισσότερο καινοτόμα εργαλεία και αμεσότερη πρόσβαση στις υπηρεσίες του. «Στόχος μας ο Δήμος μας να γίνει στο επίπεδο της εσωτερικής του λειτουργίας περισσότερο digital, περισσότερο γρήγορος στον τρόπο που εξυπηρετεί τους πολίτες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, και στα εξής:

  • Στην αναβάθμιση του portal του Δήμου.
  • Στη διαδικασία για την αναβάθμιση της Κάρτας του Δημότη.
  • Στην αναβάθμιση της υπηρεσίας Γραμμής Δημότη.
  • Στο πρώτο βήμα των τηλεματικών υπηρεσιών προς τους δημότες, ξεκινώντας από τη Δημοτική Συγκοινωνία.
  • Στον Ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών και την ομογενοποίηση όλων των εφαρμογών και δεδομένων σε ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, τέλος, και με την ιδιότητα του αντιπροέδρου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τόνισε τη σημασία αξιοποίησης των νέων χρηματοδοτικών εργαλείων προκειμένου οι Δήμοι να περάσουν στη νέα ψηφιακή εποχή έτσι ώστε να δημιουργήσουν νέα μοντέλα διακυβέρνησης και ολοκληρωμένης αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες.  ​

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet