ΚΕΕΡΦΑ: Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Μαρούσι το Σάββατο 8 Οκτωβρίου
Κοινωνία

ΚΕΕΡΦΑ: Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Μαρούσι το Σάββατο 8 Οκτωβρίου

Αντιφασιστική συγκέντρωση διοργανώνει η ΚΕΕΡΦΑ και οι AntiCapitalista το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στις 19:00, στην πλατεία ΗΣΑΠ στο Μαρούσι.

Η ΚΕΕΡΦΑ αναφέρει σχετικά:

«Με τη δίκη της Χρυσής Αυγής σε προεκλογική περίοδο, με τη ρατσιστική πολιτική της κυβέρνησης της Ν.Δ. με το φράκτη στον Έβρο, τους πνιγμούς και τις επαναπροωθήσεις σε βάρος των προσφύγων, με την καταστολή της αστυνομίας από τα Εξάρχεια μέχρι τα Πανεπιστήμια και με τον αέρα της ανόδου της φασίστριας Μελόνι στην Ιταλία, τα φασιστοειδή του Κασιδιάρη και του Μιχαλολιάκου προχωράνε σε οργανωμένες προκλήσεις και επιθέσεις όπως αυτή στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Αμαρουσίου την Πέμπτη 6 Οκτώβρη.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. τους στρώνει το δρόμο αφού μέσα στη κρίση της εξ αιτίας της οργής που προκαλεί η πολιτική της ακρίβειας, της φτώχειας, της καταστολής, του ρατσισμού και του σεξισμού αναζητά συμμάχους στους φασίστες ενάντια στο εργατικό κίνημα και της νεολαία. Μπορούμε να τους σταματήσουμε.

Καλούμε τα συνδικάτα, τις ΕΛΜΕ, τους φοιτητικούς συλλόγους, τους μαθητές των σχολείων να βάλουμε φραγμό στις φασιστικές επιθέσεις και στην προσπάθεια των φασιστών να πατήσουν πόδι στα σχολεία».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet