Μήνυμα ζωής από το Μαρούσι στη 13η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών
Κοινωνία

Μήνυμα ζωής από το Μαρούσι στη 13η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Τη φλόγα της αγάπης της 13ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος υποδέχτηκε στο Μαρούσι ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρουσία εθελοντών και εκπροσώπων φορέων της πόλης, στέλνοντας κατά την αφή της μήνυμα ζωής, εθελοντικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Τη φλόγα παρέλαβε στην είσοδο του δημαρχείου ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, από τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) Χρήστο Πρωτόπαππα. Παρόντες από μέρους του Δήμου ήταν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) Ελένη Λέκκα, η αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, οι αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη και Ευθύμης Τσίγκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης, Δημήτρης Σμυρνής και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

Κατά την αφή της φλόγας, ο κ. Πατούλης τόνισε την ύψιστη αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας και ανέφερε στο μήνυμά του ότι «Στηρίζουμε τη ζωή των συνανθρώπων μας μέσα από την αιμοδοσία. Ακολουθούμε το μονοπάτι της καρδιάς μας και διατηρούμε άσβεστη την ελπίδα. Η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι ανεκτίμητη γι΄ αυτό και η προσφορά του εθελοντή αιμοδότη είναι ανυπολόγιστης αξίας. Είναι χαρά μας που βλέπουμε το κίνημα της εθελοντικής αιμοδοσίας χρόνο με τον χρόνο να βρίσκει νέους συνοδοιπόρους και να γιγαντώνεται. Στον αγώνα για τη ζωή κανείς δεν περισσεύει».

Στην τελετή αφής της φλόγας και στη λαμπαδηδρομία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης συμμετείχαν μέλη του Αθλητικού Ομίλου «Τρίτων» Αμαρουσίου, του Συλλόγου Αθμονέων, του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης», του Εκδρομικού και Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου, του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Ζωοδόχος Πηγή» Ψαλιδίου Αμαρουσίου, του Αθλητικού Ομίλου «Παράδεισος» Αμαρουσίου, του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, του Συλλόγου «Άγιος Ελευθέριος» Σωρού, του Συλλόγου Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών Αμαρουσίου, του Συλλόγου «Νέο Μαρούσι», του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Νέα Λέσβος», του Club Hellas Harley Davidson, όπως, επίσης, εθελοντές και πολίτες κάθε ηλικίας.

Η εθελοντική προσφορά ζωής στον συνάνθρωπο στο Μαρούσι συνεχίζεται με την  εθελοντική αιμοδοσία στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2015.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet