Μαρούσι: Θέματα πόλης, αλλά και δημοκρατικών διαδικασιών του Δ.Σ. θίγουν οι Εκτός των Τειχών
Κοινωνία

Μαρούσι: Θέματα πόλης, αλλά και δημοκρατικών διαδικασιών του Δ.Σ. θίγουν οι Εκτός των Τειχών

Για «υποτίμηση της δημοκρατικής διαδικασίας του Δημοτικού Συμβουλίου» κατηγορεί τη δημοτική αρχή Αμαρουσίου η Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Εκτός των Τειχών, με επικεφαλής την κ. Αφροδίτη Φράγκου.

Όπως αναφέρει, στη συνεδρίαση της 13/9/22 οι εισηγήσεις αρκετών θεμάτων στέλνονταν μέχρι και την παραμονή της συνεδρίασης, «παραβιάζοντας έτσι τον κανονισμό που ορίζει ότι θα πρέπει να έχουν αποσταλεί τουλάχιστον τρεις πλήρεις μέρες πριν τη συνεδρίαση». Η δημοτική σύμβουλος των Εκτός των Τειχών ζήτησε να αποσυρθούν τα εν λόγω θέματα, αλλά αγνοήθηκε, όπως αναφέρει η δημοτική κίνηση.

Την ίδια στιγμή οι Εκτός των Τειχών θίγουν μια σειρά θεμάτων που αναδείχθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 13ης Σεπτεμβρίου, που -όπως υποστηρίζουν- «δείχνουν ότι οι μάχες που έχουμε μπροστά μας είναι μεγάλες και σε καμία περίπτωση η δημοτική αρχή δεν μπορεί να θεωρηθεί σύμμαχος, όπως η ίδια ισχυρίζεται». Τα εν λόγω θέματα αφορούν στη μετεγκατάσταση του Καζίνο της Πάρνηθας στο Μαρούσι, τη μετατροπή του 1ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου σε Πειραματικό Γυμνάσιο – Λύκειο και τα προβλήματα των κατοίκων στην περιοχή του Σωρού.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet