Μαρούσι: Με μεγάλη συμμετοχή συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των Αθλητικών & Πολιτιστικών Τμημάτων
Κοινωνία

Μαρούσι: Με μεγάλη συμμετοχή συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των Αθλητικών & Πολιτιστικών Τμημάτων

Συνεχίζονται με μεγάλη συμμετοχή κόσμου οι εκδηλώσεις των Αθλητικών & Πολιτιστικών Τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου. Ειδικότερα, την 8 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή ελεύθερης – ρυθμικής γυμναστικής παιδιών, στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης».

Η γιορτή έγινε παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, του πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή και του πρόεδρου της ΚΕΔΑ Νίκου Πέππα.

Παραβρέθηκαν ακόμη εκτός από την αντιπρόεδρο της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης ΝικολαράκοςΓιάννης Ιωαννίδης, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Δήμητρα Ρώτα, η πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας και Εντεταλμένη Σύμβουλος Ελένη Λέκκα.

Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου διεξήχθη η Έκθεση των Τμημάτων Εφαρμοσμένων Τεχνών, Κοσμήματος & Ψηφιδωτού στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη «Σπύρος Λούης», ενώ την Πέμπτη 9 Ιουνίου έγινε η γιορτή τένις παιδιών & απονομές τουρνουά τένις ενηλίκων.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης πραγματοποιήθηκαν παρουσία του δήμαρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή καθώς και του Προέδρου της ΚΕΔΑ Νίκου Πέππα. Παραβρέθηκαν ακόμη εκτός από την αντιπρόεδρο της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού  Γιάννης Νικολαράκος, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου & Εντεταλμένη Σύμβουλος Ελένη Λέκκα.

Σε δηλώσεις του ο Θ. Αμπατζόγλου συγχαίρει τον πρόεδρο, αντιπρόεδρο και στελέχη της ΚΕΔΑ για την άρτια διοργάνωση των εκδηλώσεων και επισημαίνει πως η μαζική συμμετοχή τόσο μελών όσο και θεατών αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών Πολιτισμού και Αθλητισμού που παρέχονται στον Δήμο.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet