Σε αποκριάτικο γλέντι του Συλλόγου Ψαλιδίου Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Σε αποκριάτικο γλέντι του Συλλόγου Ψαλιδίου Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης

Στο καθιερωμένο αποκριάτικο γλέντι που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή», με την ευκαιρία της Τσικνοπέμπτης, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του προέδρου Κώστα Σολδάτου και μαζί με πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου απόλαυσαν μία ξεχωριστή βραδιά με ζωντανή μουσική, χορό και πλούσια εδέσματα.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο έργο που έχει γίνει στη γειτονιά του Ψαλιδίου στη 12ετή δημαρχιακή του θητεία, το οποίο θα συνεχισθεί -όπως ανέφερε- και από τη θέση που θα επιλέξουν οι πολίτες για τη Νέα Αρχή στην Περιφέρεια Αττικής.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Σύλλογο για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια και ευχήθηκε σε όλους τους παριστάμενους «Χρόνια Πολλά» και «Καλές Αποκριές».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Βραχνός, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Λέκκα, Δημήτρης Σμυρνής, Κατερίνα Ιωάννου, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη και πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet