Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι: Εγκαταλειμμένη η γειτονιά της Νέας Λέσβου
Κοινωνία

Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι: Εγκαταλειμμένη η γειτονιά της Νέας Λέσβου

Περιήγηση στη γειτονιά της Νέας Λέσβου Αμαρουσίου, ύστερα από πρόσκληση κατοίκων της περιοχής, πραγματοποίησε την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 η δημοτική παράταξη Συμμαχία για την Ανατροπή στο Μαρούσι, όπου και κατέγραψαν «εικόνες απόλυτης εγκατάλειψης και καταστροφής», όπως αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Δημήτρης Πολυχρονιάδης.

Ο ίδιος σημειώνει ότι, στη συζήτηση που ακολούθησε με κατοίκους της περιοχής, «αναδείχθηκε η διαχρονική απόλυτη εγκατάλειψη από τη δημοτική αρχή Αμαρουσίου της γειτονιάς της Νέας Λέσβου κάτι που επιβεβαιώθηκε και από την επιτόπια αυτοψία των δημοτικών συμβούλων της παράταξης», συνοδεύοντας τα σχόλιά τους με σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση αναφέρεται σε άρρωστα πεύκα στο άλσος της περιοχής, εικόνα πλήρους εγκατάλειψης και καταστροφής στους αθλητικούς χώρους, αναστολή λειτουργίας, πλέον, του αθλητικού σωματείου ΑΡΙΩΝΑ κ.λπ.

Τα μέλη της παράταξης δεσμεύτηκαν στους κατοίκους ότι θα μεταφέρουν τα προβλήματά τους τόσο στη δημοτική Αρχή όσο και στο Δημοτικό Συμβούλιου του Αμαρουσίου, επιζητώντας και πιέζοντας για την άμεση και γρήγορη επίλυσή τους.

Η αναλυτική ανακοίνωση για την επίσκεψη στη Νέα Λέσβο:

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet