Συνάντηση Γ. Πατούλη με τον καθηγητή του Stern School of Business Ν. Γεωργικόπουλο
Κοινωνία

Συνάντηση Γ. Πατούλη με τον καθηγητή του Stern School of Business Ν. Γεωργικόπουλο

Συνάντηση με τον καθηγητή – ερευνητή Χρηματοοικονομικών και επισκέπτη καθηγητή Έρευνας Πανεπιστημίου Νέας Υόρκης ΝΥU – Stern School of Business, Νικόλαο Γεωργικόπουλο, είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης, αφού αντάλλαξε ευχές για τις εορταστικές ημέρες, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ. Γεωργικόπουλο διάφορα θέματα και κυρίως έρευνες που αφορούν την καλύτερη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης με στόχο την καλυτέρευση των υπηρεσιών και την ορθότερη διαχείριση της καθημερινότητας.

Ο κ. Γεωργικόπουλος εργάζεται με τον γνωστό καθηγητή Επιχειρησιακής Έρευνας Μike Pinedo, ο οποίος θα ηγηθεί μιας μεγάλης έρευνας που θα αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση και θα παραστεί στην Ελλάδα κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου της ΚΕΔΕ, δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, προκειμένου να παρουσιάσει αναλυτικά τα στοιχεία της έρευνας αυτής.

Ο κ. Πατούλης τόνισε ότι η συνάντηση αυτή ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη καθώς ο κ. Γεωργικόπολος με την επαγγελματική του εμπειρία και κατάρτιση και με τη διεθνή του αναγνώριση προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες στην πατρίδα μας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet