Την πίτα του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου – Δημοτικού έκοψε ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Την πίτα του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου – Δημοτικού έκοψε ο Γ. Πατούλης

Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα δεκάδες μέλη και φίλοι του Συλλόγου & Κηδεμόνων του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου – Δημοτικού Σχολείου, παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, πέρασαν μια ευχάριστη βραδιά με πλούσια ζωντανή μουσική σε κεντρικό μεζεδοπωλείο, με την ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, παρουσία της αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένας Χαλιώτη, του διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Γεώργιου Φλεμοτόμου, της υποδιευθύντριας Ειρήνης Χαϊδή, της διευθύντριας του Νηπιαγωγείου Ντίνας Κολοκυθά, της προέδρου του Συλλόγου Όλγας Κολοκοτρώνη και μελών του Δ.Σ.  έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του για υγεία, προσωπική και οικογενειακή πρόοδο. Παράλληλα εξέφρασε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη της δημοτικής αρχής στην προσπάθεια των γονιών και στο έργο της εκπαιδευτικής κοινότητας του 1ου Νηπιαγωγείου – Δημοτικού Σχολείου».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση των παιδιών του σχολείου και των οικογενειών τους.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet