Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου έκοψε ο δήμαρχος
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου έκοψε ο δήμαρχος

Σε εορταστική ατμόσφαιρα ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΚΑΠΗ, στην κατάμεστη από μέλη και φίλους του ΚΑΠΗ αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2017.

Ανταλλάσοντας ευχές με τα μέλη του ΚΑΠΗ για το νέο έτος, ο κ. Γ. Πατούλης μίλησε με επαινετικά λόγια για το έργο που συντελείται στη «φωλιά αγάπης» του ΚΑΠΗ για τους ανθρώπους που, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, είναι «οι γονείς μας». «Στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν προσφέροντάς τους την αγάπη και τον σεβασμό μας» υπογράμμισε, εκφράζοντας, παράλληλα, ευχαριστίες στην πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους εθελοντές, αλλά και την Ομάδα Αγάπης για τη σημαντική προσφορά έργου, ώστε όλα τα μέλη να απολαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες.

Την εκδήλωση διάνθισε μελωδικά η Μικτή Χορωδία του ΚΑΠΗ, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Νόρας Νασιμπιάν, παρουσία επίσης του αντιδημάρχου Σπύρου Σταθούλη, της αντιδημάρχου Ρένας Χαλιώτη, της προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Ελένης Λέκκα και των δημοτικών συμβούλων Ελένης Βλάχου, Πέτρου Κόνιαρη και Κατερίνας Ιωάννου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet