«Το όραμα για το ελληνικό σχολείο»… ξεδιπλώθηκε στο Μαρούσι
Κοινωνία

«Το όραμα για το ελληνικό σχολείο»… ξεδιπλώθηκε στο Μαρούσι

Την εκδήλωση με θέμα «Το όραμα για το ελληνικό σχολείο: σχεδιάζοντας το αύριο της εκπαίδευσης» χαιρέτισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2017.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης (ΚΕΑΣΜ), υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, στο δημαρχείο της πόλης.

Στο χαιρετισμό του ο δήμαρχος εξέφρασε τη ικανοποίησή του για την παρουσία τόσων νέων ανθρώπων στην εκδήλωση, συγχαίροντας τους διοργανωτές για το επίκαιρο θέμα της συζήτησης, σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη το ελληνικό σχολείο, την αριστεία, την αξιολόγηση και την κλασική παιδεία.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Πατούλης «η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά και ουσιαστικά στον διάλογο για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της εκπαίδευσης  στη χώρα μας. Το σχολείο του “αύριο” πρέπει ν’ ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και δυνατότητες, παρέχοντας στους νέους μας, σ’ ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, όλα τα εφόδια για την αναπτυξιακή τους πορεία. Από όλες στις θέσεις ευθύνης που υπηρετούμε είμαστε δίπλα στη νεολαία μας και θ’ αγωνισθούμε για την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος».    

Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, αντιπρόεδρος Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, ο κ. Βασίλειος Τόλιας, αναπληρωτής διευθυντής Γερμανικής Σχολής Αθηνών, ο Δρ. Κωνσταντίνος Γούλας, καθηγητής Πρότυπου Λυκείου Αναβρύτων, ο κ. Ιωάννης Χουντής, πρόεδρος Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης, φιλόλογος, η  κα Φαίη Νικητοπούλου, επίτροπος Παιδείας και Κοινωνικών Δικτύων, ΚΕΑΣΜ Αθηνών.

Την εκδήλωση συντόνισε ο κ. Γιώργος Μιχαηλίδης, διευθυντής του EleftherosTypos.gr.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet