Ξεκινούν οι εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αμαρουσίου

Ξεκινούν την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 οι εγγραφές στον Α΄ Κύκλο Μαθημάτων με τίτλο «Η τέχνη της αποτελεσματικής επικοινωνίας στις προσωπικές & επαγγελματικές σχέσεις» της διδακτικής περιόδου 2016-17, του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Αμαρουσίου.

Δικαίωμα εγγραφής έχει ο καθένας που το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας την αντίστοιχη συνδρομή εγγραφής.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, η ικανότητα της σωστής επικοινωνίας είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία σε όλες τις πτυχές της ζωής μας. Οι συμμετέχοντες στον παραπάνω κύκλο μαθημάτων θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν την τέχνη της επικοινωνίας και να την εφαρμόζουν αποτελεσματικά, από τους πλέον ειδικούς εισηγητές.

Το αναλυτικό πρόγραμμα  με τους εισηγητές και τα θέματα που θα αναλυθούν, θα ανακοινωθεί από τον Δήμο Αμαρουσίου στην πορεία των εγγραφών.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις τρίωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα, από τις 16:30 έως τις 19:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9).

Η συνδρομή εγγραφής και για τα 10 μαθήματα είναι 65 ευρώ ανά άτομο. Για τους κατόχους της κάρτας Ερμής, καθώς και για τους κατόχους της Artemis Card, για ομάδες πέντε ατόμων και άνω, φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους, τρίτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες και ΑμεΑ, προσφέρεται η προνομιακή συνδρομή εγγραφής 50 ευρώ το  άτομο.

Για καθυστερημένες εγγραφές στην είσοδο την ημέρα της έναρξης: 90 ευρώ ανά άτομο.

Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Πληροφορίες – Εγγραφές:

  • www.alp.gr και στη γραμματεία του ΑΛΠ, τηλ: 28215 01060, κιν. 6932 447016 (κα Κατερίνα Σταγάκη).
  • Γραφείο Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς Δήμου Αμαρουσίου, τηλ. 213 2038332 (κα Χριστίνα Γαλανοπούλου).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet