Πέμπτη εστία φωτιάς σε ελάχιστες μέρες στο Μαρούσι!
Κοινωνία

Πέμπτη εστία φωτιάς σε ελάχιστες μέρες στο Μαρούσι!

Περιορισμένης έκτασης πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν λίγες ώρες στο Μαρούσι, στο οικόπεδο Μαδούρου, παράλληλα της Αττικής Οδού.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα το Πυροσβεστικό Σώμα, αλλά και οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου.

Η κατάσβεση της φωτιάς ήταν, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, άμεση και δεν υπήρξε κανένας περαιτέρω κίνδυνος για επέκτασή της. Εκτός από το Πυροσβεστικό Σώμα συμμετείχαν ο Δήμος Αμαρουσίου με δυο υδροφόρες και ένα πυροσβεστικό όχημα, ενώ θετική ήταν η ανταπόκριση του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), με μία υδροφόρα. Συμμετείχαν, επίσης, εθελοντικές ομάδες από τη Ροδόπολη, την Εκάλη και τον Βύρωνα.

Παρόντες στο σημείο ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αμαρουσίου Ν. Πέππας και Δ. Καρλαύτης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης δήλωσε σχετικά: «Αποτελεσματικά αντιμετωπίστηκε άλλη μια εστία πυρκαγιάς στα διοικητικά όρια του Δήμου μας χάρη στην ετοιμότητα της ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, του ΣΠΑΠ και του Πυροσβεστικού Σώματος, αλλά και άλλων εθελοντών τους οποίους και θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά. Είναι αξιοπρόσεκτο ότι σε ελάχιστες μέρες, πέντε εστίες αντιμετωπίστηκαν άμεσα στον Δήμο μας, λόγω της ετοιμότητος, αλλά εντύπωση κάνει η συχνότητα αυτών κάτι που διερευνούν οι υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος. Ελπίζουμε να έχουμε άμεσα αποτελέσματα αυτής της διερεύνησης».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet