Θαλάσσια μπάνια και τον Αύγουστο από τον Δήμο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Θαλάσσια μπάνια και τον Αύγουστο από τον Δήμο Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου, για δεύτερη χρονιά, προσφέρει και τον μήνα Αύγουστο  θαλάσσια μπάνια εντός της Αττικής σε δημότες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, μετά το μεγάλο ενδιαφέρον και τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, κατά τις περιόδους από 4 Ιουλίου – 15 Ιουλίου και από 18 Ιουλίου – 29 Ιουλίου 2016.

Έτσι, το πρόγραμμα των θαλάσσιων μπάνιων θα συνεχισθεί και από 1η Αυγούστου έως 12 Αυγούστου 2016, στον Τύμβο του Μαραθώνα, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ).

«Βρισκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας που αδυνατούν να προγραμματίσουν διακοπές, προσφέροντάς τους, σε συνδυασμό με τη δωρεάν χρήση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές δροσιάς και αναψυχής κοντά στη θάλασσα» ανέφερε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, με την ευκαιρία της έναρξης της 3ης περιόδου των θαλάσσιων μπάνιων, με τη συμβολική τιμή του 1 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, στα τηλέφωνα: 213 2031920, 921 και 922.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet