Την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας γιόρτασαν τα μέλη των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου
Κοινωνία

Την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας γιόρτασαν τα μέλη των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

Τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου γιόρτασαν, παρουσία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας, δημιουργώντας μία ευχάριστη συντροφιά, με πολύ χορό και τραγούδι, σε γνωστό κέντρο στην Πάρνηθα.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «τα μέλη του ΚΑΠΗ υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τον κ. Πατούλη, ο οποίος αντάλλαξε θερμό προσωπικό χαιρετισμό με καθένα από τους παριστάμενους».

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των μελών στην εορταστική εκδήλωση, αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες, ο δήμαρχος σημείωσε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου και προσωπικά ο ίδιος «είναι αρωγοί και συμπαραστάτες στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν και μας δίδαξαν αρχές και αξίες».

«Στηρίζουμε όλους εσάς, μέλη της τοπικής κοινωνίας μας. Σε εσάς οφείλουμε αυτό που είμαστε σήμερα, εσείς μας δώσατε τα εφόδια πνευματικά και ψυχικά. Οφείλουμε πολλά στη δική σας γενιά και σας ευχαριστούμε που κρατήσατε ζωντανές και αναλλοίωτες τις παραδόσεις της πατρίδας μας για να μπορούμε εμείς σήμερα να τις μεταλαμπαδεύσουμε στους νέους μας. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαστε στο πλευρό σας και θα πράξουμε ότι είναι δυνατόν, για να έλθουν καλύτερες μέρες για τη χώρα μας» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Αμαρουσίου ανέφερε ότι θα συνεχιστεί το πρόγραμμα εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στον χώρο του ΚΑΠΗ, ικανοποιώντας το αίτημα πολλών μελών. Τέλος, ο κ. Γ. Πατούλης αποκάλεσε τους εργαζόμενους του ΚΑΠΗ «λειτουργούς του χώρου, που με περίσσευμα ψυχής και αντοχής προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα μέλη».

Καλωσόρισμα προς τους παριστάμενους απηύθυνε, επίσης, η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα, ενώ παρέστησαν η αντιπρόεδρος Κατερίνα Ιωάννου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Πέτρος Κόνιαρης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet