200 ωφελούμενοι στο χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

200 ωφελούμενοι στο χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης του Δήμου Αμαρουσίου

Παρατέθηκε το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης για τους ωφελούμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αμαρουσίου, κατά τη διάρκεια του οποίου μαζί με τις ευχές του για ένα πιο ελπιδοφόρο Νέο Έτος, ο δήμαρχος Αμαρουσίου τίμησε παράλληλα τους μεγάλους χορηγούς για την υποστήριξή τους στις κοινωνικές δομές του Δήμου Αμαρουσίου (Γεύμα Αγάπης, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο).

Στο καλωσόρισμά του στους 200 περίπου ωφελούμενους προσκεκλημένους και τους εκπροσώπων των χορηγών, με τους οποίους μοιράστηκε την εορταστική βραδιά, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης σημείωσε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, ότι θα βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν ανάγκη από υποστήριξη. «Οι δράσεις αλληλεγγύης,  ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας θα συνεχισθούν και το 2016 προς όλους του συμπολίτες μας που υπήρξαν θύματα της οικονομικής κρίσης, ενισχύοντας διαρκώς τις παροχές μας προς αυτούς μέσα από τις κοινωνικές δομές», τόνισε.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε θερμά τους συλλόγους, φορείς και εταιρείες, αλλά και τις εθελόντριες της Κοινωνικής Πρόνοιας για τη συστηματική προσφορά και στήριξη στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Πατούλης απένειμε τιμητική πλακέτα για τη διαρκή ευγενική προσφορά και στήριξη στους εξής χορηγούς:

  • Στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Γιάννη Νικολαράκο.
  • Στον ιδιοκτήτη του I ΚΤΕΟ ΚΟΜΒΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Αντώνιο Κατσινά.
  • Στον εκπρόσωπο της εταιρείας SIMPLYFOOD CATERING Ορφέα Νιαβή.
  • Στον εκπρόσωπο του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος Άγγελο Κορωνιό.
  • Στον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής Κωνσταντίνο Τσουμάνη.
  • Στον πρόεδρο της ομάδας «ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ» του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Αναστάσιο Κωστακόπουλο.
  • Επίσης, ως ένδειξη αναγνώρισης της γενναιόδωρης προσφοράς της, βραβεύτηκε από τον δήμαρχο Αμαρουσίου η Μαρουσιώτισσα κα Μαρία Πατμανίδη.

Τιμήθηκαν επίσης οι εθελόντριες των Κοινωνικών Δομών του Δήμου: Ματίνα Ρογκάκου, Φλώρα Καλογρίδη, Μαρία Καρπέτα και Ελένη Σκουρή.

Το ψυχαγωγικό μέρος της βραδιάς, άνοιξαν σε συγκινητική ατμόσφαιρα τα παιδιά του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ ψάλλοντας τα κάλαντα στον δήμαρχο Αμαρουσίου και τους παριστάμενους.

Η γιορτή  με άφθονο φαγητό και ποτό κράτησε μέχρι αργά το βράδυ και οι παριστάμενοι χόρεψαν και τραγούδησαν με τους δασκάλους του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Έφη Κεραμάρη και Νίκο Καραντινό να δίνουν τον τόνο. Κληρώθηκαν ακόμη πλούσια δώρα για τους παριστάμενους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη και η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet