«Χριστιανική Γωνιά» & «Σπίτι Χριστιανικής Αγάπης» ευχαριστούν τον δήμαρχο
Κοινωνία

«Χριστιανική Γωνιά» & «Σπίτι Χριστιανικής Αγάπης» ευχαριστούν τον δήμαρχο

Σε ευχαριστήρια επιστολή του το Διοικητικό Συμβούλιο της «Ορθόδοξης Χριστιανικής Γωνιάς» και η Διεύθυνση του «Σπιτιού της Χριστιανικής Αγάπης» ευχαριστούν τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη για τη συμπαράστασή του στο έργο του Ιδρύματος και τον συγχαίρουν για την ευαισθησία που επιδεικνύει σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρεται:

Αξιότιμε κύριε δήμαρχε,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Ορθόδοξης Χριστιανικής Γωνιάς» και η Διεύθυνση του «Σπιτιού της Χριστιανικής Αγάπης» σας συγχαίρουν για την ευαισθησία που επιδεικνύετε σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και την έμπρακτη συμπαράσταση σας προς αυτές και σας ευχαριστούν θερμά για την προσφορά προϊόντων τα οποία αξιοποιούνται στις καθημερινές ανάγκες των περιθαλπομένων μας.

Το «Σπίτι της Χριστιανικής Αγάπης» είναι ένας φιλανθρωπικός οίκος ευγηρίας με νόμιμη άδεια λειτουργίας, που αυτή τη στιγμή περιθάλπει 26 ηλικιωμένες κυρίες, δύο εκ των οποίων είναι τυφλές παρέχοντάς τους στέγη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, πνευματική και υλική τροφή και κυρίως αγάπη και στοργή. Επίσης φιλοξενεί και μία κοπέλα 37 ετών τυφλή με νοητική στέρηση παρέχοντας της όλα τα ανωτέρω.

Το ίδρυμα συνεχίζει το δύσκολο έργο του στηριζόμενο στον Κύριο μας και σε όλους εσάς που συμβάλλετε στη διατήρησή του.

Ευχόμαστε ο Κύριος να σας χαρίζει πλούσια πνευματικά και υλικά αγαθά, υγεία, χαρά μακροημέρευση και καλή δύναμη στο τόσο σημαντικό έργο που επιτελείτε.

Καλή κι Ευλογημένη Χρονιά

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΟΧΓ                                Η διευθύνουσα του Σπιτιού της Χριστιανικής Αγάπης

Φώτης Διαμαντής                                                         Γεωργία Τσολιά-Μανωλοπούλου                        

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet