Ευχές και κάλαντα στον δήμαρχο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Ευχές και κάλαντα στον δήμαρχο Αμαρουσίου

Γιορτινοί ήχοι και τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς ήχησαν στο γραφείο του δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη, παραμονή του ερχομού του νέου έτους, από τη Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα, συλλόγους και παιδιά που τον επισκέφθηκαν για να του ευχηθούν μελωδικά «Καλό και Δημιουργικό Νέο Έτος». Ευχές για το 2016 δέχθηκε και από πολίτες, τους οποίους υποδέχθηκε με ευχές και κεράσματα.

Ευχές δέχθηκε πρώτα από αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Παναγιώτη Λάιο και την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ειρήνη Κοντοπάνου, που τον επισκέφτηκε στο γραφείο του στο δημαρχείο και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του, και τη νέα χρόνια και υγεία.

Το συγκρότημα του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης», και φέτος, ευχήθηκε μελωδικά «με το καλό ο ερχομός του 2016». Αποτελούμενο από μικρούς και μεγάλους, και φορώντας την τυπική ποντιακή ενδυμασία, ερμήνευσαν, συνοδεία οργάνων, τα ποντιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και παρουσίασαν και χορευτικό πρόγραμμα. Ο κ. Πατούλης, συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου για την πλούσια δράση του και ευχήθηκε σε όλους «Καλή Χρονιά με υγεία». Κατέθεσε δε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, τη στήριξή του προς τον Ποντιακό Ελληνισμό και τις προσπάθειες του Συλλόγου που κρατούν ζωντανή την ιστορία και την παρουσία του.

Τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς άκουσε ο δήμαρχος και από παιδικές φωνές ανάμεσά τους και από τον γιο του Αλέξανδρο.

Τον κύκλο των πρωτοχρονιάτικων ευχών έκλεισε φέτος η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αμαρουσίου που έπαιξε για τον δήμαρχο, παρόντων, επίσης, στελεχών της διοίκησης, δημοτικών συμβούλων και εργαζομένων, τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και το «Πάει ο παλιός ο χρόνος». Ο μαέστρος Αντώνης Κανδηλιώτης, εκ μέρους της ορχήστρας, ευχήθηκε στον δήμαρχο «Χρόνια Πολλά και Υγεία» και ο δήμαρχος με τη σειρά του ευχαρίστησε τη Φιλαρμονική για την πολύ σημαντική παρουσία της στην πόλη.

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, ο κ. Πατούλης ευχήθηκε το 2016 να είναι πιο ευοίωνο από τον χρόνο που μας αποχαιρετά, «και τον νέο χρόνο με ενότητα, ας συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, με κοινωνική αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται, με αγάπη, αλληλεγγύη, να οικοδομούμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet