Ενότητα: Κλειστό και ανοίκιαστο το πάρκινγκ της Χατζηαντωνίου
Κοινωνία

Ενότητα: Κλειστό και ανοίκιαστο το πάρκινγκ της Χατζηαντωνίου

«Κλειστός» και «ανοίκιαστος» είναι επί τρία χρόνια ο υπόγειος χώρος στάθμευσης της οδού Χατζηαντωνίου, σύμφωνα με την παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Πέρασαν τρία χρόνια και το γκαράζ της Χατζηαντωνίου παραμένει κλειστό και ανοίκιαστο
Άλλο ένα «κατόρθωμα» της Διοίκησης Πατούλη

Με αφορμή τη στυγερή δολοφονία που συνέβη στο σούπερ μάρκετ της οδού Χατζηαντωνίου και χωρίς καμία απολύτως διάθεση ανάμιξης σε μια εγκληματική πράξη, που διερευνάται από τη Δικαιοσύνη, θα θέλαμε να αναφερθούμε στην εξέλιξη του θέματος από πλευράς Δήμου.

Στα τέλη του 2009 ο κ. δήμαρχος για να αιτιολογήσει την άρση της απαλλοτρίωσης του οικοπέδου από τον Δήμο για κατασκευή σούπερ μάρκετ, μεταξύ άλλων, δήλωνε: «Το κτήριο θα περιλαμβάνει και υπόγειο χώρο στάθμευσης πέντε ορόφων. Από αυτούς οι τρεις θα παραχωρηθούν στον Δήμο, προκειμένου να χρησιμοποιούνται για τη στάθμευση των κατοίκων (δωρεάν) και των επισκεπτών της περιοχής».

Σήμερα εφτά περίπου χρόνια μετά η κατάσταση έχει ως εξής:

Αντί για πέντε γκαράζ κατασκευάστηκαν μόνο τρία και αντί για τρία ο Δήμος πήρε στην ιδιοκτησία του μόνο ένα, χωρητικότητας μόλις 26 αυτοκινήτων.

Παρόλο που η πράξη δωρεάς έγινε της 26.7.2013, σήμερα, τρία χρόνια μετά, ο χώρος παραμένει κλειστός και δεν έχει αποδοθεί προς χρήση.

Η διενέργεια του πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του σε ιδιώτη εκκρεμεί από της 5.6.2015 και μάλιστα της 26.5.2016 αποφασίστηκε να ορισθεί νέα ημερομηνία διαγωνισμού.

Δεν έχει ακόμα καθοριστεί η διαδικασία με την οποία οι κάτοικοι θα δικαιούνται δωρεάν χρήση του γκαράζ, ούτε και ο τρόπος λειτουργίας έλεγχου του συστήματος εισόδου – εξόδου στον χώρο, που επαφίεται και αυτός στον μισθωτή.

Είναι προφανής η αναξιοπιστία του κ. δημάρχου, αλλά και η αναποτελεσματικότητα της διοίκησής του.

Και ας μην τα ρίξει και αυτή τη φορά στην έλλειψη προσωπικού, που είναι μεν υπαρκτή, πλην όμως δεν μπορεί να δικαιολογήσει τριετείς καθυστερήσεις με ανάλογη απώλεια εσόδων για τον Δήμο της τάξεως των 18.000 εκατ. ετησίως.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet