Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου: Η δημοτική αρχή αρνήθηκε να συζητηθεί το ψήφισμα για το ΟΑΚΑ
google.gr/maps
Πολιτική

Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου: Η δημοτική αρχή αρνήθηκε να συζητηθεί το ψήφισμα για το ΟΑΚΑ

Ότι καταγγέλλει «τη στάση της δημοτικής αρχής Αμπατζόγλου που αρνήθηκε να συζητηθεί το ψήφισμα το οποίο κατέθεσε στη χθεσινή (22/2) συνεδρίαση του Δ.Σ., για να μην παραδοθεί το Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης του ΟΑΚΑ σε ιδιωτικά συμφέροντα, τονίζει η Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου.

Μάλιστα, η παράταξη αναφέρει ότι «η δημοτική αρχή όχι μόνο αρνήθηκε να συζητηθεί το θέμα, αλλά και ο εκπρόσωπός της, ο οποίος παρευρέθηκε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΚΑ και ψήφισε θετικά, αρνήθηκε να δώσει εξηγήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο».

Επιπλέον, η Λαϊκή Συσπείρωση τονίζει: «Εντύπωση δεν μας κάνει. Η στάση τους αυτή στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι στην ίδια γραμμή με τη στάση τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΚΑ, όπου με την ψήφο τους έδωσαν το πράσινο φως στην παράδοση ολυμπιακών εγκαταστάσεων, 70.000 τ.μ., σε ιδιωτικά συμφέροντα, αθλητικών χώρων, που αποτελούν λαϊκή περιουσία και θα έπρεπε να είναι στη διάθεση της Ομοσπονδίας, των αθλητικών σωματείων, της νεολαίας, των πολιτών, για άσκηση και αναψυχή. Είναι στην ίδια γραμμή με τη στάση τους στην επιχειρούμενη μετεγκατάσταση του Καζίνο της Πάρνηθας στο Μαρούσι, στην ίδια γραμμή με την παράδοση στο μεγάλο κεφάλαιο των ελεύθερων χώρων στο όνομα της “ανάπτυξης” και προεξοφλεί τη συμμετοχή τους στους σχεδιασμούς για την ιδιωτικοποίηση του δάσους Συγγρού (μην ξεχνάμε ότι συμμετείχαν σε όλες τις “πρωτοβουλίες” της κυβέρνησης για την “σωτηρία” του).

Η στάση τους αυτή πρέπει να αποτελέσει κριτήριο για τον Μαρουσιώτικο λαό για το ποιον εξυπηρετεί η δημοτική αρχή. Η Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου θα είναι πάντα στο πλευρό του μαζικού-λαϊκού κινήματος για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων σε αθλητισμό, πολιτισμό, αναψυχή».

Διαβάστε το σχέδιο ψηφίσματος που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση Αμαρουσίου

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet