Ρ. Χαλιώτη: Δεν μπορώ να μην απαντήσω σε ανακρίβειες
Πολιτική

Ρ. Χαλιώτη: Δεν μπορώ να μην απαντήσω σε ανακρίβειες

Συνεχίζεται η «κόντρα» μεταξύ της δημοτικής συμβούλου Αμαρουσίου Ρένας Χαλιώτη και του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Νικολαράκου, καθώς η πρώτη απαντά στην τελευταία ανακοίνωση του δεύτερου αναφορικά με την περιοχή της Νέας Λέσβου.

«Δεν μπορώ να μην απαντήσω σε ανακρίβειες και να μη βάλω τα πράγματα στη θέση τους» τονίζει η δημοτική σύμβουλος, η οποία επισημαίνει, επίσης, ότι «δεν επιθυμεί να συνεχίσει την αντιπαράθεση με το “γραφείο Τύπου” του κ. Νικολαράκου».

Ακολουθεί η απάντηση της κ. Ρ. Χαλιώτη:

Δεν επιθυμώ να συνεχίσω την αντιπαράθεση με το «γραφείο Τύπου» του κ. Νικολαράκου. Απλά θα ήθελα να τονίσω ότι ανέφερα την ιδιότητα μου ως δημοτική σύμβουλος της διοίκησης και ως πρόεδρος του Συλλόγου στην υπογραφή του προηγουμένου κειμένου μου.

Όσο για το ΚΑΠΗ ήμουν σαφής. Το ΚΑΠΗ μετεφέρθη εδώ και έναν χρόνο στα Ανάβρυτα (Παπανδρέου και Σαράφη) σε ένα εξαιρετικό κτήριο το οποίο έχει ενθουσιάσει τους κατοίκους. Δεν χρειάζεται λοιπόν κανένα «γραφείο Τύπου» να μας ενημερώσει! Ας πάνε να το δουν οι ενδιαφερόμενοι και να πεισθούν!

Για την εκκλησία: Υπάρχει Σύλλογος Ανέγερσης στον οποίο είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και γίνεται προσπάθεια. Ασφαλώς οι κάτοικοι το γνωρίζουν. Όμως, όπως ανέφερα, οι καιροί είναι χαλεποί. Προσπαθούμε…

Δεν απολογούμαι ως δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αμαρουσίου που πέρασε με επιτυχία από τις πιο δυνατές θέσεις (πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, αντιδήμαρχος κ.λπ.) ούτε έχω την υποχρέωση! Όμως είναι άδικο για την περιοχή αυτή, για τους κατοίκους, αλλά και για τη διοίκηση του Δήμου να μας κρίνουν με τόση αυστηρότητα άνθρωποι που ακόμη δεν έχουν πάρει το «βάπτισμα του πυρός» στα δημοτικά δρώμενα. Άνθρωποι που δεν έχουν παρακολουθήσει -δυστυχώς- ούτε ένα Δημοτικό Συμβούλιο για να καταλάβουν πώς λειτουργεί και πόση «ψυχή» δίνουμε όλοι εμείς οι εκλεγμένοι, ανεξαρτήτως από κόμματα και χρώματα! Βέβαια δεν έχω την πρόθεση -ως Ρένα Χαλιώτη- να υποθηκεύσω ούτε τις ιδέες μου ούτε και να προδώσω τους κατοίκους – συναγωνιστές μου. Όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν, στους αγώνες για την προάσπιση των συμφερόντων της πόλης μας, αλλά και της περιοχής αυτής είμαστε συστρατευμένοι δίπλα-δίπλα και αγωνιζόμαστε.

Αγαπητέ πρόεδρε του ΕΣΑΜ, όπως προανέφερα δεν επιθυμώ να συνεχίσω την αντιπαράθεση. Όμως επειδή πέρασα από όλες σχεδόν τις νευραλγικές θέσεις του Δήμου και γνωρίζω πάρα πολύ καλά τα «επιτεύγματα» της διοίκησης Πατούλη δεν μπορώ να μην απαντήσω σε ανακρίβειες και να μη βάλω τα πράγματα στη θέση τους.

Σε περιμένουμε πρόεδρε στα επόμενα Δημοτικά Συμβούλια για να έχεις ιδίαν άποψη για τους αγώνες του καθενός από εμάς και να μας κρίνεις και εσύ αμερόληπτα όπως είθισται!

Όσο για την αναφορά μου στον σημερινό δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, ακόμη και ο πιο μικρόψυχος κάτοικος αυτής της πόλης παραδέχεται και αποδέχεται το έργο του! Σύντομα θα προσκληθείτε όλοι για να ακούσετε τον απολογισμό της διοίκησης Πατούλη. Εκεί θα ενημερωθείτε και εσείς, όπως όλοι οι πολίτες, για το έργο μας!

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet