Την απόσυρση του θέματος για τον Αναπτυξιακό Οργανισμό ζητά η ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου
Πολιτική

Την απόσυρση του θέματος για τον Αναπτυξιακό Οργανισμό ζητά η ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου

Την άμεση απόσυρση του θέματος για τη σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού ΟΤΑ ζητά η ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου, καταγγέλλοντας τη δημοτική αρχή ότι επέλεξε, παραμονή Πρωτοχρονιάς και μέσω τηλεδιάσκεψης, να φέρει προς έγκριση την καταβολή ποσού 125.000 ευρώ για τη συμπλήρωση του αρχικού κεφαλαίου του Οργανισμού.

Σύμφωνα με τη ΔΑΣ ΟΤΑ η επιλογή αυτή εντάσσεται σε μία πολιτική που «αντί να ενισχύει τις δημοτικές υπηρεσίες με μόνιμο προσωπικό και αυξημένη χρηματοδότηση, διευκολύνει το ξεπούλημα υπηρεσιών σε επιχειρηματικούς ομίλους και εργολάβους».

Η ΔΑΣ ΟΤΑ υποστηρίζει ότι τα χρήματα θα έπρεπε να κατευθυνθούν στην κάλυψη αναγκών των εργαζομένων, όπως η καταβολή οφειλόμενων ποσών σε Τ.Ε. παιδαγωγούς και μηχανικούς, καθώς και στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας στο αμαξοστάσιο του Δήμου Αμαρουσίου. Παράλληλα, θέτει ερωτήματα για τη γνωμάτευση του Τεχνικού Ασφαλείας στους παιδικούς σταθμούς και δηλώνει ότι θα συνεχίσει να διεκδικεί ζητήματα όπως το επίδομα γάλακτος.

Η αναλυτική ανακοίνωση της ΔΑΣ ΟΤΑ Αμαρουσίου:

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2025
Powered by Wisenet