Ενότητα: Ψευδής, αήθης και συκοφαντική ανακοίνωση κατά Λ. Μαγιάκη
Πολιτική

Ενότητα: Ψευδής, αήθης και συκοφαντική ανακοίνωση κατά Λ. Μαγιάκη

Για «ψευδή, αήθη και συκοφαντική ανακοίνωση» κάνει λόγο η δημοτική παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου με αφορμή πρόσφατη επίθεση τριών μελών του συνδυασμού κατά του επικεφαλής, Λευτέρη Μαγιάκη («Από την αριστερά στον φασισμό, μια διαγραφή δρόμος!»).

Στην ανακοίνωσή της η Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι αναφέρει:

Μετά την ομόφωνη δήλωση των πέντε δημοτικών συμβούλων της παράταξης ότι η κα Διακολιού δεν αποτελεί μέλος της δημοτικής ομάδας και την ευθεία επίθεση της ίδιας στο Δημοτικό Συμβούλιο της 17-5-2016 στο πρόσωπο του επικεφαλής Λ. Μαγιάκη, σειρά πήραν τώρα οι υποστηρικτές της.

Με μια ψευδή, αήθη και συκοφαντική ανακοίνωση στον τοπικό Τύπο προσπαθούν και πάλι να αποδομήσουν την ηθική υπόσταση του επικεφαλής μας, χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες  μεθόδους σπίλωσης της προσωπικότητας ανθρώπων. Μεθόδους στις οποίες εκπαιδεύτηκαν στα πολιτικά γραφεία  του παλαιοκομματισμού που τους ανέθρεψε και τους εξέθρεψε στο παρελθόν.

Αρνούμαστε να ασχοληθούμε μαζί τους. Έχουμε άλλες προτεραιότητες. Την οριστική απάντηση στα ψέματα και τις συκοφαντίες τους θα την δώσει η γενική συνέλευση των μελών της παράταξης που θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet