Αποθεώθηκε η Μεικτή Χορωδία Ενηλίκων στην επετειακή συναυλία για το Έπος του ‘40 
Πολιτισμός

Αποθεώθηκε η Μεικτή Χορωδία Ενηλίκων στην επετειακή συναυλία για το Έπος του ‘40 

Αποθεώθηκε η Μεικτή Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου Αμαρουσίου για τις υπέροχες ερμηνείες της στα επετειακά τραγούδια, αφιερωμένα στο Έπος του ’40, στην κατάμεστη από το κοινό αίθουσα του πολυχώρου Δαΐς των Εκπαιδευτήριων Δούκα, τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015.

Τον χαιρετισμό και τις θερμές ευχές  του δημάρχου Αμαρουσίου μετέφερε στους παριστάμενους η αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη, εκφράζοντας την εγκάρδια υποστήριξη του κ. Γ. Πατούλη στη καταξιωμένη Χορωδία Ενηλίκων, που επί σειρά ετών έχει καταγράψει σημαντικές επιτυχίες και έχει παρουσιάσει αξιόλογο πολιτιστικό έργο, προσθέτοντας ότι «εξ ονόματος του δημάρχου μας, σας υπόσχομαι ότι θα χαρούμε και άλλες όμορφες βραδιές πολιτισμού και δημιουργίας στο Μαρούσι».   

Υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Όλγας Αλεξοπούλου, η χορωδία ερμήνευσε όλα τα τραγούδια από την «Αλβανία» των Κατσαρού – Πυθαγόρα και κομμάτια από την «Καταχνιά» των Κώστα Βίρβου – Χρήστου Λεοντή.

Το κοινό αποθέωσε την ερμηνεία της σολίστ Ρένας Χαλιώτη στα τραγούδια «Έφεδρος ανθυπολογαγός», αλλά και στο «Μάνα μου κρύψε το σπαθί» από την «Αλβανία».

Στην μουσική εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Επαμεινώνδας Γαρδέλης και ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής, Νικόλαος Πέππας, οι οποίοι στο τέλος της συναυλίας προσέφεραν από ένα λευκό τριαντάφυλλο στους χορωδούς, ενώ η κα Ρ. Χαλιώτη προσέφερε ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα στη μαέστρο Όλγα Αλεξοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet