Ενθουσίασε η συναυλία πιάνου μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Ενθουσίασε η συναυλία πιάνου μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου

Ενθουσίασε το κοινό η συναυλία των μικρών μαθητών των προκαταρτικών τμημάτων του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, που κατέκλυσε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για να παρακολουθήσει τη μουσική παράσταση και την πρόοδο των νέων πιανιστών, με την ευκαιρία της επιτυχούς ολοκλήρωσης ενός ακόμη κύκλου σπουδών.

Κοντά στους 40 μαθητές, τους γονείς και φίλους τους βρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος συνεχάρη το επιτελείο του Δημοτικού Ωδείου για τη συνεχή προσπάθεια του, που έχει αναδείξει, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, το Δημοτικό Ωδείο ως θεσμό στην πόλη. Όπως υπογράμμισε, «το Μαρούσι δεν θα πάψει να παράγει πολιτισμό και να βρίσκεται στην κορυφή, παρά τις αντίξοες οικονομικά συνθήκες, που πλήττουν και την Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Οι νέοι πιανίστες ερμήνευσαν κλασικούς συνθέτες και μελωδίες σύμφωνα με το επίπεδο σπουδών τους, υπό την καθοδήγηση των καθηγητριών και τη γενική επιμέλεια της διευθύντριας του Ωδείου Φωτεινής Κοσκόρου-Παλαμίδη.

Οι παριστάμενοι ενθουσιασμένοι από το αποτέλεσμα χειροκρότησαν τα παιδιά και ευχαρίστησαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τον δήμαρχο Αμαρουσίου και τους συντελεστές του Δημοτικού Ωδείου για τη σπουδαία προσπάθειά τους.

Στη μουσική εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρλαύτης, ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής, εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας και η μουσική σύμβουλος του Δημοτικού Ωδείου Ελένη Χοζού.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet