Με επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης «Η φωτογραφία ως μέσο έκφρασης» των Τμημάτων Δημιουργικής & Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας Δήμου Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Με επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης «Η φωτογραφία ως μέσο έκφρασης» των Τμημάτων Δημιουργικής & Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας Δήμου Αμαρουσίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης «Η φωτογραφία ως μέσο έκφρασης», στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης», τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των σπουδαστών των καλλιτεχνικών εργαστηρίων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ).

Το θέμα της έκθεσης ήταν ελεύθερο, με τον κάθε φωτογράφο να έχει τη δική του θεματολογία και το δικό του ύφος, όπως τα αντιλαμβάνεται μέσα από τοn φωτογραφικό φακό του, δημιουργώντας μια απρόβλεπτη εικαστική αισθητική και επικοινωνία.

Τον δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου εκπροσώπησε ο pρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, ο οποίος, μεταφέροντας τον εγκάρδιο χαιρετισμό του στους σπουδαστές και στους συντελεστές της εξαιρετικής αυτής έκθεσης, υπογράμμισε τη μακρόχρονη εποικοδομητική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με τον δάσκαλο φωτογραφίας της ΚΕΔΑ Διονύση Κούτση και με τον πρόεδρο της Φωτογραφικής Λέσχης Αμαρουσίου Θωμά Πατσέα, αναφέροντας ότι «παράγουν έργο και πολιτισμό, δημιουργώντας κάθε φορά μία έκθεση φωτογραφίας που εκπλήσσει ευχάριστα». 

Η έκθεση θα λειτουργεί έως την Παρασκευή 2 Ιουνίου, στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη «ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ» (Έναντι Βασ. Σοφίας 85).

Ώρες λειτουργίας: 10:00-13:00 & 17:00-20:00

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet