Μουσικό υπερθέαμα στο Μέγαρο Μουσικής με τη συμμετοχή των “Κιθαριστών” Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Μουσικό υπερθέαμα στο Μέγαρο Μουσικής με τη συμμετοχή των “Κιθαριστών” Αμαρουσίου

Αξέχαστες επιτυχίες του Μάνου Χατζηδάκι απόλαυσαν εκατοντάδες φίλοι της μουσικής σκηνής, στη συναυλία  που δόθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τη συμμετοχή των Κιθαριστών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου.

Η μουσική παράσταση «200 κιθάρες για το Μάνο», υπό τη διεύθυνση του καθηγητή του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου Βαγγέλη Μπουντούνη, ήταν  αφιερωμένη στον κορυφαίο μουσικοσυνθέτη, διανοούμενο και ποιητή με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 90 χρόνων από τη γέννησή του.

Το μουσικό υπερθέαμα παρακολούθησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγο του, πρόεδρο του ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη και το γιο τους, Αλέξανδρο.

Ο κ. Γ. Πατούλης συνεχάρη θερμά τον κ. Μπουντούνη, τους συντελεστές, καθώς και τους Κιθαριστές “για την υπέροχη αυτή βραδιά, που μέσα από την άψογη ερμηνεία τους ανέδειξαν για πολλοστή φορά την πολιτιστική παρακαταθήκη της χώρας μας. Την Ελλάδα της δημιουργίας και του πολιτισμού”.    

Από την πλευρά του ο κ. Μπουντούνης ευχαρίστησε θερμά τον δήμαρχο Αμαρουσίου για την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο του Δημοτικού Ωδείου, καθώς  και για τη διάθεση των σύγχρονων εγκαταστάσεων του Ωδείου για την προετοιμασία των Κιθαριστών ενόψει της συναυλίας.

Στο μουσικό σχήμα της ορχήστρας των Κιθαριστών, που γέμισε τη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής, συμμετείχαν: Ως σολίστ η καταξιωμένη καθηγήτρια Κιθάρας Μάρω Ραζή, σύζυγος του Β. Μπουντούνη, στο βιολοντσέλο ο Κωνσταντίνος Μπουντούνης και στο βιολί η Λύδια Μπουντούνη. Επίσης η καθηγήτρια Μονωδίας του Δημοτικού Ωδείου, Χριστίνα Σπηλιακοπούλου, σοπράνο και ο Όσβαλντ Αμιράλις, κοντραμπάσσο.

Στη μουσική παράσταση παραβρέθηκαν επίσης η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη, ο πατέρας Λάμπρος Ανδρεάκης, του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, προϊστάμενος του παραρτήματος του Δημοτικού Ωδείου Πολυδρόσου και η διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet