Παραδοσιακά γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη οι Μαρουσιώτες
Πολιτισμός

Παραδοσιακά γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη οι Μαρουσιώτες

Με ένα ελληνικό παραδοσιακό γλέντι, με χορό και πλούσιους κρεατικούς μεζέδες γιόρτασε το Μαρούσι την Τσικνοπέμπτη στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης». Στη γιορτή που διοργάνωσαν τα τμήματα παραδοσιακών χορών του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.

Καλωσορίζοντας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, τους εκατοντάδες Μαρουσιώτες που έδωσαν το «παρών» για δεύτερη συνεχή χρονιά στο αποκριάτικο γλέντι του Δήμου, ο δήμαρχος κ. Πατούλης ευχαρίστησε το προσωπικό του Αθλητικού Κέντρου και τους χορευτές, και ευχήθηκε σε όλους μία Καλή Αποκριά.

Περισσότεροι, όπως αναφέρεται, από 350 χορευτές – μέλη των προγραμμάτων χορού του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου παρουσίασαν περιπαιχτικά χορευτικά δρώμενα.

Παρόντες στη βραδιά ήταν, επίσης, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Πέππας, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Πέτρος Κόνιαρης και η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Το κρασί, τα αναψυκτικά και τα καθίσματα ήταν ευγενική προσφορά του ΚαφεΜαγειρείου «Τα Κανατάδικα».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet