Συναυλία Δημοτικού Ωδείου και έκθεση φωτογραφίας στο Μαρούσι
Πολιτισμός

Συναυλία Δημοτικού Ωδείου και έκθεση φωτογραφίας στο Μαρούσι

Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου και έκθεση φωτογραφίας προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα ο Δήμος Αμαρουσίου.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας προσκαλούν στη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, που θα δοθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των καλλιτεχνικών τμημάτων. Η Μοντέρνα Ορχήστρα και η Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, υπό την ενορχήστρωση του Μαρίνου Γαλατσινού και την καλλιτεχνική επιμέλεια και ενορχήστρωση της Φωτεινής Κοσκόρου, θα μας οδηγήσουν σε ένα μουσικό ταξίδι από το χθες στο σήμερα, σε τραγούδια των Λ. Μαχαιρίτσα, Μ. Χατζηγιάννη, Β. Παπακωνσταντίνου, Δ. Κοργιαλά, Ν. Ζιώγαλα, Γ. Σπανού, και Ντέμη Ρούσου. Τραγουδούν οι Φ. Πασσαλίδης και Χ. Σπηλιακοπούλου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, με ώρα έναρξης στις 20:00, στην πλατεία Ηρώων Αμαρουσίου (Βασ. Σόφιας 85, έναντι Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού). 

Θα ακολουθήσει φωτογραφική έκθεση, με τίτλο «Οι παλαιές οικίες του Αμαρουσίου και οι άνθρωποι τους», που διοργανώνεται από τον Δήμο Αμαρουσίου, το Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο και το Αυτοτελές Γραφείο Αθλητισμού & Πολιτισμού, με τη Φωτογραφική Λέσχη Αμαρουσίου -f531.

Στη φωτογραφική έκθεση, με εργαλείο την προφορική ιστορία, οι οικίες «ζωντανεύουν» με τις μνήμες και τις αφηγήσεις των ανθρώπων τους.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελεστούν την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 και ώρα: 20:00, στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Άρτεμις» (Βασ. Όλγας 14 & Σουρή, Μαρούσι). Η έκθεση θα διαρκέσει έως 28 Ιουνίου 2024 και θα λειτουργεί για το κοινό από 10:00 -13:00 & 17:00-20:00, εκτός Σαββατοκύριακου και αργίας του Αγίου Πνεύματος.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet