Φεστιβάλ Αμαρουσίου – Από 28 Ιουνίου έως 17 Ιουλίου το «ραντεβού» με τους φίλους του πολιτισμού και του θεάματος  
Εκδηλώσεις

Φεστιβάλ Αμαρουσίου – Από 28 Ιουνίου έως 17 Ιουλίου το «ραντεβού» με τους φίλους του πολιτισμού και του θεάματος  

Με τη θεατρική παράσταση «Τέλειοι ξένοι» του Πάολο Τζενοβέζε, που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, ανοίγει αυλαία το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2024, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 και έως τις 17 Ιουλίου, στο Αίθριο Θέατρο που γίνεται ο απόλυτος πολιτιστικός προορισμός στα Βόρεια Προάστια για τους φίλους του πολιτισμού και του θεάματος.

Στις 11 παραστάσεις που προσφέρει το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου δημοφιλείς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής και του θεάτρου, σε ένα περιβάλλον γνώριμο, θα μοιραστούν μοναδικές στιγμές με τους θεατές. Η ταλαντούχος ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη με τον Κώστα Τριανταφυλλίδη, οι Παντελής Θαλασσινός, Μπάμπης Στόκας, Ελεάνα Βαρελά, σε μουσικές περιπλανήσεις, ο αγαπημένος ερμηνευτής Στέλιος Ρόκκος, η κορυφαία Ελληνίδα pop star Έλενα Παπαρίζου, οι σπουδαίοι Αφροδίτη Μάνου, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιώργος Υδραίος, Κική Λουκά, Δημήτριος Σαββαΐδης, στη συνάντηση του καλοκαιριού, η αγαπημένη ερμηνεύτρια Μελίνα Κανά με τον Αλέξανδρο Κτιστάκη, οι καταξιωμένοι Στέφανος Κορκολής και Γιώργος Θεοφάνους και δύο μεγάλες και αγαπημένες φωνές, Μάριος Φραγκούλης και Γιώτα Νέγκα, σε μια κορυφαία μουσική συνάντηση, θα μας περιπλανήσουν σε όμορφα, μελωδικά καλοκαιρινά βράδια.

Επίσης η κωμική παιδική θεατρική παράσταση «ΠαρΟδύσσεια» και η θεατρική παράσταση «Το Τάβλι», με τους Αλέξανδρο Ρήγα και Αντώνη Κρόμπα συνθέτουν ένα ποικίλο πρόγραμμα για το κοινό.      

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στο μήνυμά του αναφέρει: «Στον φιλόξενο χώρο του Αίθριου Θεάτρου το κοινό θα παρακολουθήσει, για ακόμη μια χρονιά, συναυλίες και παραστάσεις  εξαίρετων και καταξιωμένων καλλιτεχνών της μουσικής και του θεάτρου. Παράλληλα, ο πολιτισμός θα είναι διάχυτος σε κάθε γειτονιά του Δήμου μας, με κινηματογραφικές προβολές στις πλατείες, εικαστικές εκθέσεις στους πολυχώρους πολιτισμού και πλούσιες εκδηλώσεις κάθε μορφής υψηλής ποιότητας τέχνης, διαθέσιμα για όλα τα γούστα για τη ψυχαγωγία του Μαρουσιωτών και των επισκεπτών όλων των ηλικιών.
Το Μαρούσι αποτελεί μία πόλη ορόσημο ποικίλων πολιτιστικών δράσεων και καλλιτεχνικών δρώμενων». 

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Νίκος Πέππας υπογραμμίζει από την πλευρά του: «Ο ιδιαίτερα επιτυχημένος θεσμός του Δήμου μας θα υποδεχθεί σπουδαίους δημιουργούς του θεάτρου και της μουσικής, προσφέροντας όμορφα καλοκαιρινά βράδια στους συμπολίτες μας και τους επισκέπτες της πόλης μας. Σας καλούμε όλους να επισκεφτείτε την πόλη μας και να χαρείτε αυτή τη μοναδική καλλιτεχνική εμπειρία».

Προπώληση εισιτηρίων

  • Ηλεκτρονικά ticketmaster, τηλ. 210 8938111
  • Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας & Δ. Μόσχα, Ισόγειο) / Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 -14:00 και 16:00-20:00 / Τηλ. 213 2038072
  • Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού (Βασ. Σοφίας 85, Ισόγειο) / Δευτέρα –Παρασκευή 10:00 – 14:00 / Τηλ. 210 8056314
  • Αίθριο Θέατρο: Εισιτήρια θα πωλούνται την ημέρα της εκάστοτε εκδήλωσης και στα ταμεία του Θεάτρου από τις 19:00, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.
  • My Daily Spot / Σύνταγμα (Μητροπόλεως 25) / Κολωνάκι (Τσακάλωφ 14) / The Mall Athens (επίπεδο 0) / Golden Hall (Ισόγειο)
  • Σταθμός ΜΕΤΡΟ Δουκίσης Πλακεντίας                 

Συντονιστείτε με το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2024 στο διαδικτυακό τόπο www.festivalamarousiou.gr και στο Facebook politistikomarousi.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αμαρουσίου:

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet