Γοήτευσε το κοινό το κλασικό αριστούργημα «Η Λίμνη των Κύκνων»
Πολιτισμός

Γοήτευσε το κοινό το κλασικό αριστούργημα «Η Λίμνη των Κύκνων»

Μία μοναδική ευκαιρία είχαν οι χιλιάδες φίλοι του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου να απολαύσουν το κλασικό αριστούργημα του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι «Η Λίμνη των Κύκνων», από το βραβευμένο και διάσημο «Russian Ballet Theatre», μία από τις πιο αναγνωρισμένες δυνάμεις του κλασικού χορού της Μόσχας, που διαπρέπει παγκοσμίως με τη συγκεκριμένη παράσταση.

Περισσότεροι από 2.000 θεατές κατέκλυσαν το θέατρο του Αμαλίειου στο Μαρούσι για να παρακολουθήσουν την πιο συγκινητική ιστορία αγάπης του κλασικού χορού, το μπαλέτο που διαχρονικά, από τις 4 Μαρτίου του 1877 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, δεν έχει σταματήσει να συναρπάζει και να γοητεύει τον καθένα.

Η παράσταση από το «Russian Ballet Theatre» γοήτευσε το κοινό με τις δεξιοτεχνικές ικανότητες και τον λυρισμό του στην ερμηνεία του έργου.

Τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ο οποίος συμμετέχει στη Σύνοδο του Δικτύου ΦΟΣΔΑ στα Ιωάννινα, εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νικόλαος Πέππας, ο οποίος, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, δέχθηκε τα θερμά συγχαρητήρια του κόσμου για το ποιοτικό και στοχευμένο πρόγραμμα του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή 1η Ιουλίου 2016, στις 21:00, στη μικρή σκηνή του Αμαλίειου, στο Live Stage @ The Bar, με το Λυρικό Τρίο: Όπερα- Οπερέτα –Μιούζικαλ, από τη μεσόφωνο Ζωή Απειρανθίτου και τον τενόρο Δημήτρη Σιγαλό.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet