Μαζί με τον δήμαρχο γιόρτασαν την Αποκριά τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Μαζί με τον δήμαρχο γιόρτασαν την Αποκριά τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

Σε αποκριάτικους ρυθμούς διασκέδασαν εκατοντάδες μέλη του ΚΑΠΗ, με τη συμμετοχή του δημάρχου Αμαρουσίου, προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη, στον αποκριάτικο χορό που διοργάνωσε η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου σε κέντρο διασκέδασης, την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016.

Ο δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τον καθένα και την καθεμιά από τα μέλη του ΚΑΠΗ για «Χρόνια Πολλά» και «Καλή Σαρακοστή», σημειώνοντας ότι «μέσα στο “γκρίζο” που μας περιβάλει είναι ευκαιρία μέρες σαν αυτές να νιώσουμε αισιόδοξοι, να χαμογελάσουμε και να περάσουμε χαρούμενα και ξέγνοιαστα».

Την εορταστική εκδήλωση διάνθισε χορευτικά το Χορευτικό Τμήμα του ΚΑΠΗ, που ξεσήκωσε τους παριστάμενους και όλοι μαζί ως μία μεγάλη παρέα χόρεψαν και διασκέδασαν, απολαμβάνοντας νόστιμους παραδοσιακούς μεζέδες.

Εκ μέρους της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου συμμετείχαν επίσης η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα που είχε την ευθύνη του συντονισμού της εκδήλωσης, η αντιπρόεδρος Αικατερίνη Ιωάννου και οι Δδημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Βλάχου-Σταματάκη και ο Πέτρος Κόνιαρης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet